Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

16 February 2009

Cerita Hujung Minggu : Sukaneka

Uwwaarrghhh....mood Monday Blues mesti bermaharajalela dlm badan korang tul x? Huhu...termasuk jugaklah aku. Adoiii, maleh betul nak p kejer. Tp kena kuatkan semangat gak kan.. Kejer jgn x kejer...kejer jgn x kejer !!! Oklah, drp aku mengantok dan terus melayan blues aku pd hari ni, baik aku stori mori sket apa yg berlaku semalam di Taman Perumahan kitaorg. Persatuan KRT Tmn. Aneka Jaya telah menganjurkan hari sukaneka dan terbuka kepada semua penduduk. So, kami 3 beranak pon x melepaskan peluang la utk turut sama memeriahkan acara. Cik Abg Chomel main tarik tali..Hehehe...sakit tekak aku menjerit memberikan sokongan yg padu kpd suami terchinta. Muehehehhe...Sib baik Iris x brp paham apalah situasi itu. Kalo dia paham, kompem dia pon turut sama menyokong ayahnya. Perhhh..mcm nak tercabut nafas aku nengok depa ni dok tarik tali. Tp sukan ni mmg syiokkk woo..tingat zaman sekolah2 dulu dok main menda alah ni. Eh jap, kalu x silap aku last aku main tarik tali ni masa family day ofis Yanti (my best buddy) dulu. 2 ke 3 tahun lps. Hehehe...best beb tarik tali nih. Raut wajah sorang2 mmg lawaks ar...Hahahha..kalah org kena sembelit. Wakakakaka......Dan dgn banggannya aku nak umumkan kat sini yg team Cik Abg Chomel telah muncul johan bg acara tersebut. Cayalahhhh....Aku & Iris jd pom2 gurl jerk...Maleh aku nak main sukaneka nih. Seronok tgk org main jerk. Huhu...

video

Sesambil nak tggu upacara penyampaian hadiah, Iris leh wat aksi shuffle dia kat sini. Kuat betol pengaruh rakan sebaya ni. Sapa lg, terpengaruh ngan pakcik2 dia la. Terkinja2 cam monyet kena cili. Huhu...sabo jerlah...Anak dara ni leh tahan gak gediksss nyer.. Layannnnn kan ajer....

6 comments:

Nisa Shari said...

ha..tu baru sikit tu...

kalu ngikut jd atlet mcm parents dia kan lagi bagosss....

nURmALa mAZLan said...

wah....
nak jadi olahragawati ke tu..

kak..x dapat buka la video tu..internet kita ni lembab kot

Khas Lysha said...

tahniah utk ur cek abang..
amboi iris pon tak melepaskan peluang tunjuk bakat eh!.. siap nak bershuffle lagi.. seb baik kaki tak ke atas ye.. :D

zino said...

macam seronok je sukanika tu..

Rashid said...

Tahniah kepada team Cik Abg Chomel.. cantik nama kumpulan ni..

Ada Ayrissa said...

hehehhe...TQ2