Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

11 February 2009

Birthday Party...

- Red theme..(cute x kek minie mouse tuh? Hehehe) -

- Aksi si besday gurl... -

Huhu...baru hari ni aku update blog & story mori besday party Ayriss yg lepas. Party tu dibuat pada hari Sabtu petang 7hb hari tu...Alah, bkn nak buat grand pon....simple2 ajer. Org kata nak seronok2 jer. Lgpon Ayriss bkn paham apa pon lg kan? Tgk la muka di kat atas tu, pelik semacam jerk....Dia pelik agaknya kenapalah org ramai kerumun dia...Pastu org dok pakaikan skarf & topi bagaiii...Hihihihi...Alhamdulillah, w'pon majlis yg diadakan secara kecil-kecilan, keseronokan jelas terpancar diwajah kami. Seronok sgt bila tgk saudara mara dan kenalan rapat dpt berkumpul camtu. Besar ke kecik ke majlis tu x penting. Yg penting keikhlasan dan keakraban hubungan yg terjalin sesama kita. Erm, kebetolan pulak besday Mak De Ayriss sama pulak, so diorg potong kek sekali laaa. Hehehe...Ayriss x reti lg nak tiup lilin.. so, Mak De la yg tiupkan. Kui3....
Ribuan terima kasih diucapkan kpd yg hadir terutama kpd Tini, Unty (Mak Tini), Kak Lina (Kakak Tini), Rayyan (son of Kak Lina), Yatt & hasben with her hensem boy; Haris, Tokma & cucu2, Man (kwn Cik Abg Chomel), Kak Ani & family, Nenek Yam & cucu2, Nenek Ayriss, Mak Atie Ayriss & kpd semua yg hadirlah...Kesudian dan kesempatan anda semua bertandang ke teratak buruk kami amatlah dihargai. Terima kasih jua diucapkan kdp semua yg memberikan hadiah dan 'ang pow' kpd Ayriss. Pd ptg tu, antara juadah yg disajikan ialah mee goreng, bubur cacar, keropok lekor, kek lapis, kek coklat, kek besday Ayriss, makanan ringan, air sarsi & mango, dadih dll. Erm, apa lg ek nak citer...Rasanya xder apa dah kot. Itu jerlah ceritanya...Hehehehe....semoga kita berjumpa lg thn dpn utk 2nd besday Ayriss yer? Bye2...tata titi tutu....

11 comments:

nyonya*PIE said...

meriah mjlis nye ye ada...kek tu mnyelerakan aku lah...cntek je minnie nye...

Nisa Shari said...

haa..yg pilih minnie maus tu msti mama nye..iris tu ngikutt je laa..pasai mama dia yg nk mkn kek tu kan..kan..kan...

btw, cute la iris bgambo dgn kek tu! mmuuahh

masviona said...

betul kata adda tuh, besar ke kecik ke tuh tak penting janji dpt berkumpul sesama saudara n kegembiraan yg kita dpt tuh...:)

Ada Ayrissa said...

yeszaaa.....

miz_ain said...

salam....thanks atas jemputan ko da...n sori x dapat nak hadirkan diri....almaklumla hari q jpn...balik dah kul 2 lebih, aku pulak x sehat....sonok nengok si ayrissa....dah setahun dah...pejam celik sekejap jer...lama x jumper ko anak beranak...duk dekat dah....apa pun hepi besday lah ayrissa yer..aunty doakan semoga ayrissa cepat membesar n pandai berlari ok....

Diana Din said...

Tgk cam meriah jer even ko wat simple... Comel jer dia nyer kek... cam ayriss... hehe...

lily lotus said...

the cake was so cute! hehe..apepun her next birthday party..jgn lupa invite tau :P

Ada Ayrissa said...

lily lotus : sis lily, kiter x leh nak drop komen kat wordpress la..huhu..camner nak bercontact ngan akak ek?

mama danial said...

adda....
bestnyer....
semog aariyssa jadi anak yang solehah dan seorang kakak yang baik..haaaaaaaaa

Ada Ayrissa said...

kakak?????

kak ty ni mmg wat org suspender jer...ghiiloooo...

Khas Lysha said...

cutenyer kek dia.. nak sket.. he he he