Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

03 March 2009

Bersama Selebriti...

Time ni masa pergi lawatan ke Studio NTV7 kat Shah Alam. Sebenornya kami dapat tiket free utk menyaksikan rakaman Shafinaz untuk rancangan show apa ntah. Lupooo...Hehehe...best woo persembahan Shafinaz nih...Beliau jugak pernah menjadi tenaga pengajar kami masa pergi Bengkel Koir dulu. Garang gak tp baik...Sweet jer org dia. Pendek kata pandang x jemu la...Kui3....
Masih lagi di Studio NTV7. Kali ni kitaorg bergambo ngan Idayu AF3 laks. Idayu ni x sombong tau. Dan Idayu gak student kpd Cikgu Shafinaz kan, so dia pon turut diundang utk membuat persembahan pd mlm tu. Suara dia mmg superb arhh....Seriyessss !!! ;)

Dan ni pulak bersama Ustaz Asri dari Kumpulan Nasyid terkenal Rabbani. Ustaz Asri ni diundang untuk melatih kami menyanyikan lagu nasyid sempena sambutan bulan Ramadhan di MAMPU dulu. Kebetolan plak kami kena menyanyikan lagu dia kan. Ahlan Wahsahlan Ya Ramadhan tu....So, dia pon bg tunjuk ajar la sedikit sebanyak. Yang best tentang Ustaz Asri nih, senyuman mmg x lekang dr bibir dia. Manis sunnguh senyumanmu. Hihihihi....air muka dia bersih jer tenang jer. Org kata air muka org beriman yg penuh dgn NUR ek? Erm...seronok sbb berpeluang berjumpa dgn artis seperti dia. (Time ni aku dah mula gemok sbb tgh peknenkan Ayriss). Sempat lg ek menyanyi n koir bagaiiii....Muehehehe...Ayriss, jgn ikut jejak langkah mama tau. Huhu...

Dan utk gambar yg terakhir ini pula, kami berpeluang mendekati penceramah hebat ini. Ingat tak kat entry lepas aku ader bercerita pasal Ceramah Motivasi yg aku hadiri itu. So, ni lah kenangan yg sempat dirakamkan bersama Ustazah Siti Nor Bahyah. Mulut Ustazah nih cam bertih jagung tau. Pot pet pot pet dia cakap. Waktu 2 jam dirasakan cam 2 minit jerk. X jemu, x ngantok langsung bila dgr dia ceramah kat dpn. InsyaAllah, kalu ader lagi ceramah yang dihadiri oleh beliau, aku pasti pergi punyaaa. Best wooo...penuh kesedaran dan keinsafan gitu. Yeszaaa....

Oklah, sekian sudah entry merapu pd hari ni. Actually td release tension dok tgk gmbo2 kat dlm pc nih. So, layan jerlah gmbo2 aku bersama selebriti di atas yer? Itu jer gmbo yang masih ader dlm simpanan kat folder My Picture gueh. Selamat melayari blog buruk ini yaaa.. Tata...

7 comments:

Nisa Shari said...

sama tinggi je ada dgn syafinaz tu yea.....

Baby Tiger said...

1. idup lagi photopages kau tu

2. elehh ko tunggu la..aku pun nak update pic dgn artis..huhuhu

Diana Din said...

ni mmg boring tahap gaban kot... haha... aku ada gmbr ngn artis tp dlm album sbb x der camera digital time tuh... hahaha...

Ada Ayrissa said...

Nisa Shari : Kak nisah, shafinaz rendah sket dr kita..tu dia pakai high heels tu...hehehhe

Baby Tiger : idup2...hehehhe..upload jgn x uplod...elleh, tp ko xperlah, nak2 skang dh jd artis apa heran kan?huhu...

Diana Din : a'ah...tuh aku amik mana yg sempat di simpan jer...

nyonya*PIE said...

wahhh glemer ko ada..sume artis ko sapu ek..hihi..rezeki ye x...nnt ko jgn lupa amik gmbo ngn aku lak..aku kan artis...tp xglem la..kahkahkah

Ada Ayrissa said...

hahhaha...
buleh buleh buleh..
ko pong glemer gak apa...

Khas Lysha said...

wah.. glamer la ada..
lawa plak tgk syafinaz ni..