Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

02 March 2009

Newborn Babies.......

- Baby Nur Nia Humaira -

- Baby Nazrin Yusof -

Dengan lafaz mulia Assalamualaikum/Salam sejahtera diucapkan kpd semua geng bloggers ku. Alhamdulillah, permulaan bulan baru di tahun 2009 ini disambut dgn 1001 kesyukuran. Biar apapon ujian atau cabaran yang menduga, jgn sesekali kita tunduk mengalah dan menantilah segala rahmat dan hikmatnya dengan tenang. Hehehe...mukadimah yg ntah apa2 aku nih. :- P Hahaha..oklah, berbalik kita kpd tajuk entry pd hari ini. Wahhh....chomel2nya baby.... Ni buat eden x soba nak berbaby lg nih. Ahakss...statement "gatei" bak kata Cik Abg Chomelku. Kui3....

Oklah, baru2 ni pd 27hb aku ader urusan di KL. Dah alang2 bertandang ke sana, kami pon terus terjah ke Putrajaya utk menziarahi teman sepolian aku & baby barunya. So cute la Baby Nia..cam muka Babahnya. Coretan ttg Baby Nia juga turut terdapat di sini. W'pon tidak dpt melahirkan baby secara normal, Puan Nina & suami kelihatan sungguh gumbira dgn kelahiran permata hati mereka yg tercinta. Congratz once again dari aku. Semoga hari2 baru yg korang lalui sentiasa disulami dgn detik2 indah bersama Nur Nia Humaira. Dan tanggungjawab baru bakal dipikul oleh korang. Hehehe....Enjoyyyy !!!

Baby ke-2 kita pada hari ini pulak ialah Baby Nazrin Yusof (itu nama yg telah dicadangkanlah, tp x pasti dah confirm ke belom). Baby Nazrin ni adalah 1st child for my brother in-law. Akhirnya debaran utk bergelar seorang bapa berakhir jua pd 28 Feb. 2009. Kelahiran Baby Nazrin telah disambut dgn penuh kegumbiraan oleh semua ahli keluarga. Hehehe, dan secara automatik jugak Ayriss telah bergelar 'kakak'...Ekekekek...Hensem lah Baby Nazrin nih...muka dia lebih iras kpd abah dia dr pandangan mataku...Mata still sepet ek? Kuang kuang kuang....Oklah, apa2 pon congratulation kpd Abg Zjai & Kak Yati atas kelahiran putera kesayangan mu itu. Penantian baby boy dlm keluarga Chik Ma telah berakhir dgn jayanya. So, pas ni Ayriss nak dtg umah nenek dia selalu la nampak gayanya sbb nak main dgn Baby Nazrin. Suka suka suka.....Hehehe...

8 comments:

adha said...

ada,
comey nye bb.... anak aku da makin beso la... rindu masa dia bb.. heheheh

zanariah zakaria said...

hehehe...memang chomel.aku lak tak sabar nak tunggu ada dengan baby keduanye....hikhikhik....

Ada Ayrissa said...

adha : hehehe...tuhla kan?cam x puas jer tatap dia time bb..

zanariah : 2nd bb aku tggu ko peknen 1st bb dulu..muhahahha... :P

zino said...

comel baby tu...

ad3ck said...

sedap nyeeee tidoooo. rasa nak tido gak eheheeh.

arnirina said...

bile tgk baby..tibe2 rase sedih balik.. :(

Khas Lysha said...

mmg kalo tgk bby yg comel2 ni tetiba terasa mcm nak berbaby lak kan.. he he he

*ayu* said...

bestnya tengok babies!!!!!!!

indah sungguh ciptaan Allah!!!