Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

10 March 2009

TAG GAMBO FROM CIK ANIM :

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.



Ini ialah gambo ke-6 dari folder ke-6. Apa kes no. 6 jer nih? Sapalah yg reka tag nih...x cun langsung no. nyer. Kui3....Oklah, gambo ni terletak dlm folder "Face Of Iris"...Tuh yg terkeluar muka muncung budak kecik tu...Erm, aksi tersebut dirakamkan ketika aku masih dlm pantang lg. Maknanya Iris lom cukup sbln lg laa..Aksi dia tido dlm keadaan menerap. Org kata, buku kata, pakar kanak2 kata, kalo baby tido dlm kadaan menerap, kepala baby yg panjang ke lonjong ke time bersalin boleh terbentuk dgn cantik, pastu depa2 tu kata bila baby tido menerap bagus utk perkembangan otak dia. Ntah...aku x sebijak depa utk buat apa jua kesimpulan dan rumusan. Hehehe....Alahaiii, rindunya Iris time baby. Huhu, cam x pueh jer tatap muka "kerek" dia dulu...So, korang yg aku tepek nama dia kat sini, sila la buat yer? TQ.
* Mala *
* Kak Nisah *
* Faiez *
* Khas Lysha *
* Suemizi *
* Zana *

6 comments:

Nisa Shari said...

baiklah2 akanku buat kerja umah inny

Baby Tiger said...

hahaha buat jugak!!

Khas Lysha said...

alahai.. akk tersenarai ker??.. hmm ok la nnt akk buat ek!..

Ada Ayrissa said...

buat jgn x buat... :P

ibh said...

Aaaa,,adakah sebab akak wat N3 boring tu..diri ini di tag..hu..hu..free nanti akak buat yek kerja sek yg Ada Ayrissa bg tu..

Ada Ayrissa said...

hehehe...its ok kak..