Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

30 March 2009

Your 26th Birthday & Our 2nd Anniversary...


- Kejadian 2 thn lepas pada tarikh hari ini -

29.03.2009 :
Semalam, birthday Cik Abg Chomel..Kpd suamiku, b ucapkan Selamat Hari Lahir yg ke-26 dan semoga abg panjang umo, dikurniakan kesihatan yg baik & dimurahkan rezki selalu...Jgn dok perasan mudaa lg naaa...Hehehe...i love u !!!

30.03.2009 :
Hari ni, ulangtahun perkahwinan kami yg ke-2. Begitu pantas masa berlalu. Rasanya br semlm jer bersanding atas pelamin. Ekekeke...Buat insan yg tercinta, aku ingin katakan di sini bahawa, kaulah raja dihati ku! Terima kasih kerana sudi menjadi peneman hidupku. Walau dugaan dtg x kira masa dan tempat, aku yakin kebahagiaan akan pasti bersama kita. Ribuan kemaafan dipohon atas segala kesalahan dan keterlanjuran..Ribuan terima kasih jua diucapkan atas segala-gala yg telah kau curahkan kpd ku. Kehadiran si permata hati mengukuhkan lagi ikatan suci antara kita. Kasih syg kita terhadapnya tiada nilainya. Sejujur dan seikhlasnya, hanya kau yg terbaik utk ku...Aku cinta padamu...sunggguh!!!

P/s: Uwwaaa..terpaksa cancel nak p honeymoon hari ni atas sbb2 teknikal yg x dapek dielakkan. Sowii ek syg....huhu..apala nasib!!!

14 comments:

Khas Lysha said...

happy aniversary n happy bday to ur hubby..
moga sentiasa ceria dan bahagia mengharungi hari2 mendatang.. ;)

Ada Ayrissa said...

tq kak khas...

norcshari said...

happy anniversary....

Baby Tiger said...

iskk dah 2 tahun ek.. kejap je kan??

miz_ain said...

hepi anniversary...hepi besday ejad...smoga panjang umur murah rezeki...amin....

Nisa Shari said...
This comment has been removed by the author.
Nisa Shari said...

hepi anniversary..


&


hepi besday cik abg chomel diaaa

ad3ck said...

suweeeetnye. semoge berkekalan selamanya ;)

Diana Din said...

Happy 2nd Anniversary to both of u...

nyonya*PIE said...

happy anniversary ada..smoga brbahagia hgga akhir hayat..

Ada Ayrissa said...

tq semua....

mama danial said...

happy anniversary dan happy besday tuk ejad...
semoga dipanjangkan jodoh dan dimurahkan rezeki...Dugaan yang mendatang banyak mengajar kita realiti hari esok...

ikhlas dari :
mama dania, papa danial dan danial

ppb_ppkp said...

happy anniversarry...semoga bertamabh bahagia

YaYaTt said...

happy anniversary Cik Adda and Ejad..
sorry lmbt wish..aku xde masa nk buka blog..blog aku pun dh lama x updet..hehe..
semoga kalian lebih bahagia bersama permata hati dan sentiasa diberkati oleh Allah swt. Amin.