Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

04 March 2009

Teman Se"lagho"an Aku... :))

Hahaha...FYI, inilah dia teman se"lagho"an aku. Nickname dia Diey. Diey nih coursemate aku masa kat POLISAS dulu. Chomey2 jer orgnya kan? Hehehe...Dia ni sentiasa bersama aku dikala angin "lagho" melanda. Pastu kitaorg ni cam kembar siam lak, buleh plak tetiba "lagho" pd masa yg sama. Sehati sejantung sungguh. Hahaha...so, bila aku "lagho" jer, dialah org yg aku akan cari dulu. Huhu...Diey, mu jgn maroh aku pulok g bubuh entry pasal mu nih yeh? Muahahaha.....Time ni kitaorg masih muda remaja lg tau. Piccha nih dirakamkan di KLCC slps selesai menonton movie apa ntah. Movie apa ek Diey? Nina pon joing sekali kan time tu? Kenangan sungguh kan? Huhu.....

Hahaha...gambar yg penuh kontroversi ini pulak dirakamkan ketika Bachelor Party aku dulu. Kat KTV Yuew Chuan. Antara memori yg masih segar di ruang ingatan. Happy together all da time. Best siotttt !!! Time ni org kata masih memegang status 'budak nakal'. Mmg nakal ponnnn Diey dop? Hahahah....Turut berada dlm gmbo ni ialah Cik Anim & Cik Mel. Mereka2 ni semua mmg teman segilaan aku la time muda2 dulu. Miss u all alot la babe...Huhu...Antara kami ber-4 tu, Cik Anim jer yg masih single mingle lg tau. Cik Mel & Diey dah beranak sorang dah pon. So, Cik Anim, next ur turn right? Mesti grand punyaaaaaaaa....Hihihi...

Masa ni pulak dah tentu2 time aku kawen kan? Diey telah dilantik sebagai pengapit aku pada hari itu. Kenapa Diey? Sbbnya ikut suka aku la nak suruh sapa pon. Hehehe...Dan kebetolan plak dia free time tu. On terus jerlah kan. TQ ek Diey sbb sudi menjd pengapit aku. Hari tu mu lagi cun dari aku tau. Siap pengantin plak kena tunggu pengapitnya yg x sampai2 lg sbb tgh kat saloon g buat rambut buleh??? Hahahaha.....sib baik sempat tiba seblm pengantin lelaki sampai. Sabo jerlah mu ni Diey. Suspender sungguh. Heheheh...

Dan ini pula ialah wajah Diey yg terkini. Ibu kepada Ammar ni kelihatan ayu sungguh sama jer cam zaman anak dara dulu. Hehehe....Oklah Diey, jutaan terima kasih sbb sudi hadir dlm hidup aku dan sentiasa mengembirakan hidup aku. Huhu....Aku harap mu bahagia sokmo with Nuar & Ammar dan jadilah isteri & ibu yg solehah yer? Itulah hidup yg kita pilihhh.....Hadapi kenyataan dgn setenang-tenangnya. Apa yg pasti, aku rindu giler nak makan masakan mu nih. FYI, Diey ni pandai masak tau. X sia2 Nuar amik dia jd bini. Muahahha...Nasik air & singgang dia mmg marveles arr...Perh, leleh dah aku kat sini terliur. Kalu la aku peknen, wajib mu kena dtg sini masak utk aku tau? Kalo x, sian plak kat bb dlm pewut ni. Iskkkk....jgn salah paham plak korang. Ku bilang KALAUUUUUUUUUUUU !!! Eeeeee.....x paham2 ke? Hehehe....Oklah, cau cincau dulu. Kang kalu lama2 ntah apa2 lg aku mengarut kat sini. Ok Diey, layannnnnnnnnnnnnnn... :- P

8 comments:

Diana Din said...

Wesss... x der entry lain ker... Hahaha... pasni sure aku glamour nyer la, blog ko kan terhangat di pasaran. hahaha... apepun thanks utk ko yg layan ke'lagho'an aku. pasni kalau aku lagho lg mmg aku x segan nk cari mu. A'da mmg best friend in the world!!! hidup A'da...!!!

Ada Ayrissa said...

hahahahaha....
welcome welcome welcome...
:- P

miz_ain said...

hahahaha....glamor la mu d pasni....

Baby Tiger said...

huhuhu
aku takkan lupa kes bacelor party kamu tu..best gilers

*tengokla sapa party planner kan?kan?

Ada Ayrissa said...

hehehe...
yeszaaaa...
i lap u laa cik anim aka bb tiger..

ummiaqeef said...

pesal diey punyeb log aku xleh bukak ni??

Ada Ayrissa said...

bett, ko kena mintak permission dulu nk msk blog diey..
hehehhe...

ummiaqeef said...

bis tu nak wat camane? bgtau dier la la suruh invite aku..hihihi