Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

11 March 2009

New Gadget ;- )

CAP AYAM !!! Yup...itulah perkataan yg sesuwei utk brand HP terbaru aku. Muehehehe...atau kalo korang nak nama yg lebih exclusive ; N77 nama dia...Hahaha!!! Gadget terbaru ini pengeluarnya adalah negara China. Dan ini jua salah satu cara utk aku terus memboikot brg2 dr barat terutama Amerika Syarikat & Israel. Tp kalo utk barang keperluan yg penting2 dimaafkan. Huhu...padahal dlm hati ni meronta2 nak beli Nokia E series. Uuuwwaaa...cun siot E61i tuh. Tp apakan daya..

Erm, kenapa N77 Cap Ayam nih? 1st, sbb color dia yg begitu memikat penglihatan ku (pink okeyyyyyyy). 2nd, sbb function dia sama jer dgn N70 aku yg dulu cuma dia xleh nak 3G jerk (xperlah, lgpong bkn guna sgt 3G tuh) + ader MP4, camera pon 2.0 mega pixel tau.. N70 tu diserah milik kpd adik lelaki ke-2 ku. 3rd, sbb nak try pakai hp cap ayam yg warranty dia hanya sebulan jer nih. Hahahaha...Yerlah, dari dolu asyik pakai Nokia jer kan. Nih nak jugak bertukar selera org kata. Sana sini org menayang gadget depa. Nih turn aku plak nak tayang gadget terrrrrrrrrcanggih dr aku. Hehehe...xder apa utk dimalukan dan xder apa utk dibanggakan. 4th, sbb harga dia pong menariks dan menjimatkan. Nak2 plak skang ekonomi tgh gawat kan, kita kenalah berjimat cermat. Cewahh..statement poyo dr aku. :P 5th, sbb HP ni cam ala2 PDA tau, dia ader pen kecik utk touch skrin kalo kita xmo guna keypad. Best kan? Hehehe...Oklah, dgn ini kupersembahkan kpd dunia inilah dia HP terbaru aku !!! Taraaaaa........ ;- P
-
-
-
-
-
-
-
-
-

14 comments:

prebetsabu said...

yeayyy.. dia dpt henpon baru....

ala.. cap ayam ke, cap nakio ke, cap sany ke.. klu kene gaya, mmg leh tahan lama... ada member aku pakai henpon china ni.. ok je sampai skrg idop lg henpon tu.. cuma katanya jgn caj lama2 sgt nnti batt kong huhuuh.. mm..aku rasa sume brg elektronik pun camtu.. huhu

Ada Ayrissa said...

yeah? tp kan lebih 2 jam gak nak tggu dia penuh prebet...
kalo kita off b4 penuh kejap je bar dia turun...

ibh said...

waa..hp baru..ok la..cap ayam pun..cap ayam la..janji fungsinya pelbagai..berjasa gak tu...cap ayam laga la katakan..

Khas Lysha said...

bestnyer hp baru..
xkesah la cap apa pon ada yg penting call dgr suara, sms kuar text.. tu yg penting pon.. :)

Baby Tiger said...

cap ayam pun ok gak, janji cermat..
aku pakai SE Walkman, tak sampai setahun, ada gak problem..

nyonya*PIE said...

walllahhh...hp baru..cap ayam pun org bkn tau...tp cap ayam pun digemari ramai ape...

Nisa Shari said...

bagusz..bagusz...

mmg la NOKIA tu okay...tp salute la ada sanggup memboikot smpai tahan napsu nak beli hp israelis nehhh...

cayokkk cayokkk

p/s: janji bila call sore org sblah sana dgr dgn clearrr skali..ye idak?

masviona said...

oklah tuh cap apa2 pun janji dpt henpon baru...hikss

Ada Ayrissa said...

huhu...masih bermain2 diruang penglihatanku hp E61i tuh...
bos i pakai tuhhhhhh....uuwwaa...
bos, i nak jugakkkk...

lily lotus said...

bestnya...hp baru...jaga elok2 ;)

ad3ck said...

hphone ku dulu pong cap ayam. warna pong tak da huhuhu.

adha said...

musim beli hp baru ker? aku pun baru beli touch screen gak... heheheh cuma lom publish kat n3.. eheheheh...

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

豚骨拉麵Tiger said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社