Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

17 June 2009

CONTEST : AKSI MENARIK KETIKA TIDO

Wahhh..menjak dua menjak nih rajin betul Mama Iris joing contest ek? Hehehe...alah korang, saja jerlah nak mengisi masa lapang & mengabdikan sesuatu utk buah hati tersyg. :D Bila beso nnt mesti Iris bangga dgn mama dia sbb slalu join contest utk mempromosikan Iris. Ekekekeke...Ok, utk contest kali ni, mama uzma pulak yg anjurkan tau? Actually, bila Iris dah beso nih, xder sgt nak capture aksi anak dara ai tu tido. Hehehe..masa dia baby2 dulu rajinnn sgtttt. Byk aksi ketika dia tido. Tp utk contest ni, kita kenala ikut syarat dan kategori yg telah ditetapkan kan? So, meh kita layan apa cerita utk contest kali ni.




Nama : Nur Ayrissa Binti Zairezal
*
Umur : 1 - 3 tahun
*
Gambo di atas dirakamkan di Megamall Dataran Pahlawan, Melaka. Masa tu, Iris teman mama, atok, wan & Pak Ngah shopping kat situ. Tp. lama sgt la diorg ni shopping. Penat dah Iris ngikut. Ermmm, xperlah...sementara nak menuggu diorg nih abis shopping, Iris tido la dulu ek? Aksi ni xderlah menarik sgt. Cuma cam kelako jer Iris tido terlentok2 dlm buggy tu. Botol susu dah nak terlondeh dah dr mulut. Hehehe....Dan apa yg membuatkan Iris tido begitu lena, sbb ader airconddd. Sejukkkkk...besttttt!!! :D
*
Slogan : "Walau di mana jua aku berada, tido tetap menjadi kewajipan ku!!! Muahahaha..."

5 comments:

zue @ annaleeya said...

wah!!!! lenanyer iris tido... lentokkkk..

p/s kt iris: len kali, iris jgn ikut mama gi soping yer.. cian iris tau, smp t'tido kpenatan... meh ikut aunty mehhh... Muaaahhahaaaa...

zue @ annaleeya said...

wah!!!! lenanyer iris tido... lentokkkk..

p/s kt iris: len kali, iris jgn ikut mama gi soping yer.. cian iris tau, smp t'tido kpenatan... meh ikut aunty mehhh... Muaaahhahaaaa...

zue @ annaleeya said...

sory... terklik 2x plak..

ummiaqeef said...

gud luck ayris!

Ada Ayrissa said...

zue @ annaleeya : hehehe...tp kan unty, iris suka tau jln2... :D

ummiaqeef : tq..gud luck to u too :D