Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

09 June 2009

Seiring & Sejalan...


- Eh..eh, siapakah ituuuuu??? -

Nak tauuu??? Jommm.....

*

**

***

**

*

Hari tu, kami 3 beranak pergi mencuci mata sambil window shopping ke East Coast Mall atau lebih dikenali dgn nama ECM kat Kuantan nih. Dan spt. biasa, utk tidak melenguhkan tangan aku or Cik Abg Chomel, kami usunglah Iris dgn buggy disney dia tu. Tp. jgn harapppppp...ader la x sampai beberapa minit dia meronta2 nak turun. Dah buleh kaki paham2 jerlah kan? Huhu...So, angkatla dia letak bwh. Ingatkan nak bebas la berjln sendiri. Rupa2 dia sebuk nak p tolak buggy tu sama. Adoyaiiii...kalo tolak mama xper gak Iris oiiii. Huhu...beria dia marah kalo kita x bagi. Hahhh, tolak la nak tolak sgtttt. So, tolaklah dia dgn si ayah. Lawakkkss pon ader tgk gelagat budok kecik tuh. Layankan ajerlah. Kalo x kang, bantainya mengamok pulak. Kalo jatuh bgnla sendirikkkkkkkkkk yer Iris??? Huh....

Layan video laksss : (quality video sgt terukkkk sbb amik guna hp cam ayam doluuu :P )


video

11 comments:

Baby Tiger said...

ewah2...dia lak yg tolak stroller tu!

Khas Lysha said...

betol tu ada.. layan kan jer la.. kalo x bg kang mengamuk la hangin satu badan.. huhu

Putra Mama said...

amboi.. perasan dah besar sgt la tu.. cute sgt die tolak buggy tue..

Ada Ayrissa said...

baby tiger : tuhla pasal..maleh dh bwk buggy tu..

khas lysha : huhu...betul

putra mama : tuhla mcm dh beso jer..sabo jerlah..huhu

aku lah arween said...

dh tunjuk ciri2 nak jd kakak tue
:P

hehehehehe

apakah??????

Ada Ayrissa said...

arween : Oh NOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!
:P

nURmALa mAZLan said...

eceh!!! x nak kalah ngan bapak dia si kecil ni..nak tolak jugak tu..eehehehe~

Yan said...

okayla tu dia rajin nak berjalan.. klu dia asik mintak dukung lagik seksa hehehe

ummiaqeef said...

xpe la dier nak tolak..kalau dier lari sane lari sini lg susah nak kejar..hehehe..

Diana Din said...

Geram jer aku tgk ayriss.Biar dia tolak drp kita dgr suara dia menangis. Satu shopping complex nnt pandang ko... hehe

Mama Lyna said...

tu die nak tau camne tolak stroler.. pasni tolak troli ca4@giant plak, hehehe...