Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

04 June 2009

Cutest Baby Photo Contest June-09

Hehehe...musim contest pulak ek skarang nih? Cam seronok jerrrr kan? Menang kalah lain cerita yg penting kita enjoyyyyyyyyyyy!!! Ok, spt contest father's day di bawah, aku jumpa contest ni pon kat blog ciksya. Lepas tu intai2 plak kat blog MomBloggersPlanet. Dan aku pon mengambil keputusan untuk turut serta dlm contest ni.

Untuk menyertai apa jua pertandingan, terma & syarat mestilah ader kan? So, kepada ibu2, bapak2 yg nak joint just click kat blog MomBloggersPlanet ni jer untuk mendapatkan maklumat yg lebih detail.

Dan stp contestant perlulah menepati tema yg telah ditetapkan iaitu “Cutest Baby in RED“. I likeeeeeeeeeeeeeeeee red colorrrrrrrrr :D So, ini sudah menaikkan semangat yg merah membara di dlm jiwaku. Wakakakaka :))


Name : Nur Ayrissa Binti Zairezal

D.O.B : 6th February 2008

Why my baby should grab the title of "Cutest Baby in Red" ?

Becoz Nur Ayrissa kelihatan sgt chomel bila bergaya dgn baju color merah. Cam naik jer seri muka dia tu. Kui kui kui...Kalo x caya tgkla gambar kat atas nuu. Opsss, FYI, gambar ini bukan diambil semata2 utk contest ni tau??? Gambar ni diambil masa Ayrissa dapat voucher utk sesi photoshoot @ Anakku Baby Fair beberapa bulan yg lepas.

W'pon mimik muka dia macam masam/blur/terkejut (sbb pelik agaknya tgk uncle bwk camera besar amik gambar dia), tp dia tetap anggun di mata mama & ayahnya. Nak-nak pulak dgn pipi seloyot dia tu lg lah menampakkan dia begitu cuteeeeeeee!!! Pipi pau orang panggil. Hehehe...ader org ckp muka dia cam amoiiii bermata besor. Betul ke? Ntah...Apapon for me, color merah nih mmg sesuai sgttttt dgn kulit Ayrissa + mama dia pon menjak dua menjak ni suka sgttt color merah. Hahaha....Ader chan menang ke nih??? Huhu...


This month’s Cutest Baby Photo Contest is proudly sponsored by:


&


10 comments:

Aleeya said...

comelny ayriss in red...

sujaihah said...

alahai..naper muka terkejut tu sayang...hehhehe.unti wan nak pinjam baju tu leh...hehheh

Ada Ayrissa said...

Aleeya : TQ unty aleeya....

sujaihah : Unty wan, ayrissa terkejut la tgk camera uncle yg amik gmbo ni beso sgt...huhu...tatutttt..

Mama Lyna said...

nak gelak bila ada tulis pp seloyot coz lyna pun pp seloyot jugak...awat terkejut muka iris tue...comey jer ngan muka innocent tue....hehehe

zue @ annaleeya said...

tomeinyer iris wat muke t'kejut erk... aunty chop nak wat menantu bley??? he3...

ada,
sudi x berbesan dgn k.zue??? muahhaahhhaa....

Ada Ayrissa said...

Mam Lyna :hehehe...seloyotttt kan?

zue : Hahahaha...boleh boleh boleh....

suhaidamohaini said...

hai Adda...

comel la ayris wat muka cam 2...siap pegang apple lak...

Khas Lysha said...

mmg betol2 in red la iriss.. siap ada red apple lagik.. cute sgt!!

Yan said...

yanpn ske kaler merah.
tp tak pat join contest ni coz qis takde baju merah... ade tu ade... tp baju buruk... tak cung nak bergambar heheheh

ummiaqeef said...

hihi..mata mulat..pipi mulat..sumer mulat..