Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

16 June 2009

Skodeng !!!


*

**
- Jeng jeng jeng jeng jeng... -
(background music mesti lagu James Bond tau?)
**

*


*
- Opsss...kena skodeng dulu. Jaga2.... -


*



*

- Hah, kompim ke xder org nih??? (Skodeng lagiiii).... -

- Kang kalo nenek nampak, x pasal2 aku kena lepuk...Huhu -

*




**



*



**



*



**



*



" Woiii, budokkkkk...buat apa haaa hendap2 tingkap umah nenek nih??? "

*


**


*

- Alamakkkkk, sekali kantoiiiiiii daaaaaa dgn nenek gueh... -

" Errrkkkk, xder apa2 nenek, saje jer Iris nak praktis camner jd Gadis Bond...Mana tau kot2 depa nak offer Iris jadi Gadis Bond kaa utk next episod... :D " (sengih)

" Byk cantekkk muka kamuuu Iris woiiiii...dah2 turunnnn! Kechik2 lg dah pandai manjat2 yer? Eeee...kamu nih pompuan ke lakiii Iris woiiii...."

" Yerlahhh...yerlahhhh...Ni Mak Nor la yg suruh nih. Dah Iris kena marah dgn nenek...Huhu :( "


Moral of da story : Jgn pandai nak main hendap2/skodeng2 umah orang yerrr???

14 comments:

maryati said...

Hahaha..Airis la gadis bond yang terbaekkkkkkkkkk..heheh

Ada Ayrissa said...

Ooowhhh..pandai yer mak atie n mak nor yerrr buli Iris???

zieha said...

hamboii..kecik2 dh pandai skodeng..jangan amalkan selalu..bahaya oooo:) hik3x

ainkhurun... said...

ala2..chumel nyeeee...

Khas Lysha said...

budak iris ni dah pandai skodeng ek?? sapa yg ajar ni???? hehehe ;D

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

Yan said...

ceh! igt moralnye... jgn bagi anak men tingkap.. hahaha

Ada Ayrissa said...

zieha : a'ah bhaye...nnt leh kena ketumbit kat mata...wakakak :))

ainkhurun : chumel ke hidung kepek tu?heheheh...tq

Khaslysha : Ntah sapa yg ngajonya..muheheheh :D

FdausAmad : oke, nnt gua usha2 ar blog lu...kalo menarik gua follow, kalo x menarik gua jenguk kejap jerlah...huahuahahaaa..

Yan : Hehehe....main tingkap xper..jgn pecah sudah.. :D

Baby Tiger said...

wah pandai memanjat dahhh

sujaihah said...

boleh bt jalan cerita...hehheh

pandai dia panjat ek...baik ye iris jatuh kang :)

Ada Ayrissa said...

baby tiger : mana ader..drama jerlah tuh..makcik dia pegang kat bwh :D

sujaihah : hehehe....

Aleeya said...

kah kah kah comel nye aksi ayriss..he he, kemain ehh pandai skodeng nampak..dah besar dia, makin comelllllll, makin bijakkkk..

zue @ annaleeya said...

oooo... iris skodeng yer... nih msti mase kcik dlu mama die suke skodeng jgk nih.. btoi x ada??? muaahhhaaa....

Ada Ayrissa said...

aleeya : tuhla...sapa ntah ngajorrr :D

zue @ annaleeya : alamak kak zue...jgn bocor rahsia kat sini... :S