Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

03 June 2009

Father's Day Contest ;- )



Hehehe...jln2 kat blog ciksya ternampak lak ciksya join contest nih. So, aku pon sebuk jer nak joing jugak. Hehehe..alahhhh bknnya apa, saja suka2...Menang kalah x kesah. Yg penting kita enjoyyyyyyyyyyyyyyy !!! (At least ader something kita buat utk anak kita kan? ) ;- )

And as usual, every contest mestilah ader syarat2 dia kan? So, syarat2 dia sila dapatkan di blog Mama Tisya. Kepada all moms & dads, jom la kita joint contest nih. Manalah tau kot2, rezeki berpihak kpd anak anda. :D



Nama Ayah : Zairezal Bin Zawawi
Nama Anak : Nur Ayrissa Binti Zairezal
Umur Anak : 1 tahun 4 bulan

Cerita pasal gambar :
Moment tersebut dirakamkan di suatu petang yg indah di Taman Gelora, Kuantan. Waktu itu kami membawa anak dara kami bersiar2 di taman yg letaknya di tepi pantai. Cantik jer suasana sbb angin bertiup sepoi2 bahasa dan sesuai dengan mood kami 3 beranak pada hari itu. Gambar tu menjadi pilihan utk contest ini sbb si anak kelihatan sgt riang apabila si ayah menimbang2 dia. Kegembiraan dan keceriaan jelas terpancar diwajah si anak dan wajah itu amat membahagiakan kami terutama si ayah. Tapi, harap maaf sbb wajah si ayah tidak dpt dirakamkan (gambar belakang je) kerana si mama telah meng'capture' aksi tersebut secara spontan. Hehehe....so, kira bolehlah yer? Ke x boleh??? Huhu....
Utk celebration, x tau lg nak celebrate kat mana. Mungkin just pergi mkn2 jer kot bwk anak dara kami tu. :)

12 comments:

ummiaqeef said...

aritu ade tgk contest ni..cam nak join tp lom lg snap pic aqeef ngan abah dier..hehehe..

zino said...

ada harapan menang tu hehe

zieha said...

hehehe..sis zieha pun join contest tu..tepek kt blog anak:P sonotkan masuk contest2 tewww:)

Maswani said...

good luck..

Ada Ayrissa said...

ummiaqeef : heheh....jom ar joing..

zino : hehehe...ye ke? ;)

zieha : a'ah..sonot..suka2 kan?

maswani : TQ ;)

Khas Lysha said...

best la contest ni.. nk join jugak lah.. hehehe
lebih krg sama dh dgn gambo banner contest ni.. huhu

Ada Ayrissa said...

Khas Lysha: Jom jom jom...hihihihi...

lily lotus said...

alololooo...comelnya...seronok betul dia...all the best!

mama tisya said...

salam..syarat2 contest blum cukup..sila semak..blum add dlm follower mamatisya

Ada Ayrissa said...

alamak..jap..sori..rasa dh jd follower

mama tisya said...

ok dh ada ..tq

Yan said...

huhu masih dlm pertimbangan utk menjoinkan diri...
ade tak ade... esok last datenye kan