Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

02 June 2009

Dialah Pilihan Hati Ku... ;-)

Salam kengkawan...Fuh, penat badan masih terasa. Sbbnya sekarangkan musim org kawen.. So, weekend 2 hari baru ni kami memenuhi undangan perkahwinan jerlah. Sabtu jer 2 buah rumah, Ahad pon 2 buah rumah. Tp. w'pon penat, seronok tau korang, sbb terimbau pulak kenangan time kita kawen dolu2. Elleh, tipulah kalo x terlintas langsung kat fikiran korang betul x??? :- P Kui3...Dan apa yg paling best, time lunch utk kedua-dua hari tersebut we all mkn free. So, x payah sebuk2 nak masok kat umahhhh. Best2...Hehehe..(camno nak jd isteri mithali nih? Huhu...)

Dikesempatan ini, aku nak ucapkan tahniah dan selamat pengantin baru lagi sekali kepada Kak Tuty (opismate), Fizah (Jr. masa kat sekolah), Fizan (classmate - Afzan) & Faie (classmate - sekolah rendah). Semoga korang kekal bahagia selamanya yer? Amin...Tp. disebalik keseronokan itu terselit jugaklah kesedihan dan ke-frust-an. Sedih dan frust sbb x sempek nak bergambo ngan korang. Orang sesak & pengantin pon sure bz kan? Apapon, melihat korang cantek da vasss di hari bahagia itu sudah cukup menggembirakan hatiku. Dan kegembiraan bertemu dgn teman2 lama jugak amat menyeronokkan. Thanx to Zana, Ijah, Zehan, Efa & Zira sbb sudi berpakat dan berjumpa sama2 di majlis Fizan & Faie. Next konvoi ke majlis Zehan & Zana plak ek 6hb Jun. Hehehe...i likeeeeeeeee nasik minyakkkk :- P


P/s : Jeng jeng jeng...Setelah meneliti apa kata servey & respon yg diberi, akhirnyaaaaaaaaaa aku memilih dia sbg teman baru ku...TQ kpd semua yg telah memberi komen!


*

**

***

****


*****

****


***


**

*

13 comments:

Rashid said...

salam ada ayrisssa
yup!! cuti sek ni ada je undangan .. adoii.. tapikan seronok juga. Bila lagi kita nak eratkan hubungan kan.. masa inilah..

Ada Ayrissa said...

wslm cikguuu...
hehehe..betul betul betul!
;)

ainkhurun... said...

besS nye kan dpt gath ngn member2 skol..huhuhuhu...sume akak2 da nk kwen ekk..congrate!!! k.ada pilih yg ne satu iphone?? pic xkuar arr...xley tgk..mayb lmbt kot...or mayb ade prob ngn link...

ainkhurun... said...

aikkk!!!! da bley plak tgk...emmm..
ain yg sengal nieee!! hahahah...ok wat yg tue kan..sume nk gne iphone 3g mxis tue..k.ada gne laen sket ekk...tp same ngn isma AF tau...hehehe..present bday hsband die kasi..k.ada?? sndri or???? huhuhuhu

Khas Lysha said...

oo dah rembat ek.. bestnyer.. akk kalo dpt bende baru jakun sket.. siap bwk tido,.. huhu..

Ada Ayrissa said...

ainkhurun : hehehe...kak ada sdn bhd la ain... :( sbb request menda lain ngan cik abg :P

Khas Lysha : Hehehe...mmg kena bwk tido kak sbb nak set alarm kan? :P

aku lah arween said...

ada
jelesssss :P

nk jgk :D

miz_ain said...

huhu..akhirnya ko mendapatkan jugak idaman hati...lena tido la lepas ni weh....ehehehehe...tahniah....

Ada Ayrissa said...

arween : hehehe...jom ar join da club ;)!

miz_ain : wakakaka...alhamdulillah...

nisa shari said...

yess.....btul kan ai rekomen yuuuu....

review sket plsss....

S.L.A.S. said...

alamak.. sama la plak... best jugak la hp nih...

iesma said...

ada..
ala beshnyer ada enset baru..h.set isma satu lg pun dh rosak dikerjakan zafran..huhu..
amacam feeling best x pakai enset baru? :))

Ada Ayrissa said...

Iesma : Hehehe..best la jugakkk :D