Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

29 May 2009

She's Happily Growing Up ;- )

Ermmm..aku mengelamun sejenak, mengimbas kembali detik2 kelahiran dia ke muka bumi ini. Satu-satunya anugerah terindah yg dikurniakan Allah kpd kami. Alhamdulillah...dia semakin membesar dengan sihat dan cergas. Semakin bijak mendengar dan memahami percakapan seharian. Dia juga makin gagah melangkah dan berlari w'pon masih memegang lesen 'P'. Dia akan lebih bersemangat apabila kami memberikan tumpuan sepenuh perhatian ketika dia berjalan. Bukan main laju kadang2. Kami pulak yg riso melihatnya. Keletah dan suara manjanya begitu memikat hati. Gelak tawanya adalah penenang segala kekusutan dan kecelaruan. Penat lelah bekerja hilang apabila melihat senyuman manis yg terukir dibibirnya. Cepatnya masa berlaluuuuuuuuuuuu...anak den dah bosaaaaaaaaaaa!!! Cam x percayo jo...Hikhikhik :))

*

**

***

****


*****


****

***

**

*

- "Mama, dont wori okeyyyy??? Iris dah beso lahhh..." -

13 comments:

ainkhurun said...

xsangke ekkk...dlu dok maen netball same..skg k.ada da pun ade baby..hehehehhe....

Ada Ayrissa said...

hehehhe..ain, kak ada rindu nak lompat2 main netball la..
kat opis ni x aktif lgsung..
huhu...

ainkhurun... said...

hehehheh..ain pun da lme tgal netball...las ms f5 dlu arr...k.ada..nnt kem salam kt k.zana..xdpt g die kwen..nex week kan...huhuhu

Yan said...

dah besar...dun wori??? no no no.. smpai kawinpun kene wori wokay.. becoz dia anak kite.. hehe

Ada Ayrissa said...

ainkhurun : InsyaAllah, k. zana 1 opis jer ngan k.ada neh...smlm g kawen k.fizan...

Yan : Tuhla pasalll...bila beso lg la ber+ worinya...huhu

aku lah arween said...

i know she'll grow up as a cute girl, kind, and sweet

just like her mum :D

ainkhurun... said...

yeke??!!! nk tgk pic weding k.fizan!!

Ada Ayrissa said...

arween : hehehhe....TQ unty ween :P

ainkhurun : alamak, x sempat nak amik gmbo ain sbb kak ada dok dokong baby..huhu...

zieha said...

hehehe ayrissa dh besar ye..sesuai sgt nak dapat adik tu...bila lagi??:P hik3x

Ada Ayrissa said...

huahuaha....nnt2 la kak zieha..
tp kalo rezki awl x tolak.. :P

syareena said...

hehe ayat
satu-satunya anugerah terindah yg dikurniakan Allah kpd kami.

BAHAYA tu... jgn minta gitu kang x bradik si kecik ni...

Ada Ayrissa said...

syareena :
hehhehe...maksud sy wat masa skang la ciksya.. :P

rezki jgn ditolak...hahhaaha

adha said...

ada,
sama jek la.. aku pun tak sangka anis da berusia 9 bulan esok.. huhu

cam baru jek kuar dr bilik bersalin.. heheheh