Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

13 May 2009

TAG : CANDID CAMERA ^_^


Hehehe...Di keboringan aku kat opis nih, aku create lah satu tag utk rakan2 blogger yg b'tuah nanti. Kojer ader, tp x brp nak urgent...so, aku lengah2kan lah...Bweeekkkk :-P (curik tulang ko ek???) Hahaha...


Syarat2 Tag ini adalah spt berikut :

1) Letakkan 5 keping gambar (nak lebih pong ikut suka korang lah) CANDID CAMERA yg anda rasakan sgt menarik utk dikongsi bersama pengujung2 blog anda.

2) Kemudian, bagi description utk setiap gambar tersebut.

3) Dan yg terakhir tag la sapa2 jua yg anda rasa DIA BEGITU BERMAKNA DLM HIDUP ANDA !!!


Ok, have a good day semua...Enjoyyyyyyyyyyyyy!!! ;-)


- 1st, gambo nih diambil masa aku kawen duluuu. Hahaha...bila tgk gmbo ni aku rasa cam glemmmmmmerrrr jerrrk sbb org dok kerumun kita kan..nak b'salam lah nak b'gambo lah. Hihihihi...Terasa cam artis pulaksss. Hiksss..Thanx ya kpd semua yg dtgggg.. -

- 2nd, aku suka sgt gmbo nih. Sbb, Iris nampak cam ayu jerrr...Hik hik hik...Gmbo ni di amik masa kat kedai mkn. Time tu dia cam moody..pastu Pak De dia yg mmg suka snap gmbo anak buah dia tu tersnap la gmbo nih... -

- 3rd, gambo ini sgt2 cute kan??? Hepi jer bila tgk gambo nih. Sbb gambo ni cam "baby talk session" je kan? Babies tuh cam tgh kusyuk je dgr cerita drp nenek tu. Cuteeeeeeeeeeeeeee. Sesi itu berlangsung ketika besday party Iris hari tu. -

- 4th, gambo yg ni pulak cam serunuk jer mereka berdua tuh kan? Ntah apa yg digelakkan oleh Kak Nim aku pon dah lupa. Ekekeke...Hari tu adalah hari last En. Kamal. FYI, mereka adalah x-opismate aku yg paling best masa kat JPM dulu. Mereka ni jugak cam kakak & abg aku...Huhu... -

- 5th, aksi buruk aku itu dirakamkan ketika sesi high-tea lepas menghadiri salah satu acara di opis lama dulu. Aku cam tau2 jer cameraman tu nak amik gmbo kitaorg kan, apa lg terus pandang laa. Dan itulah ghupanya bila sebuk sgt nak pandang camera. Kui kui kui.... -

- 6th, dan yg terakhir aksi candid camera Nur Ayrissa di kedai mkn. Cameraman dia x lain x bkn Pak De dia. Tgklah aksi budak cenonet tuh. Jgn harap dia nak layan camera ke apa ke? Dok kusyuk sgt main straw tuh...Sabo jerlahhh... -

Ok, inilah masa yg ditunggu2. Nama2 di bawah ketahuilah bahawa anda telah ditag dan anda adalah antara insan2 yg sgt bermakna dlm hidup saya. Check it out babeh :

^ Anim ^
^ Diey ^
^ Faiez ^
^ Zana ^
^ Masviona^
^Kak Yanti^
^ Cik Ady ^
^ Bett ^
^Maktio^
^Jue^

P/s : Kpd yg setia b'kunjung ke blog saya ini juga ketahuilah anda juga terlalu b'makna dlm hidup saya.. Sbb tanpa anda, sapalah saya di alam blog ini. Huhu...Terima kasih.

6 comments:

Khas Lysha said...

fuuuhhh.. terasa lapang di hati biler tidak di tag.. hehehe

ala tomeynyer iris,.. meh nak cayang sket.. mmuuuaaahhh.. :D

Ada Ayrissa said...

kak khas nihhhhhhhhhhhhhhhh...

xperrrr.....jagaaaa!!!

:p

mama danial said...

akan ku jawab........tunggu..

Baby Tiger said...

TAG GAMBAR? 5 PULAK TU!!

balas dendam ke haper nih...

:P

Ada Ayrissa said...

balas dendam + boring + saja2 dll

:P

ummiaqeef said...

ala..susahnye..nak cari balik gmbr2..hehe..