Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

21 May 2009

Indahnya Si Rama-rama... :P

Hehehe...Korang nampak x apa yg aku nampak??? Page aku ni telah dipenuhi dgn sekumpulan rama-rama yg sedang bebas berterbangan. Wakakakak...(dlm imaginasi ajerr yer..) Dan hari ni hari yg paling tenang sekali sbb BOS aku outstation. YahoOOooo..*sambil menari2 tgn cucuk langit*. So, walaupon agak tinggi folder2 yg bos aku tinggalkan utk tindakan susulan drp aku, sikit pong aku x heran sbb esok pon dia xder jugokkkkkkkkkk. YabedabedOooo...*sambil menari2 tgn cucuk langit again*. Hehehe...(mampuih ko Adda kalo bos ko skodeng blog ko nih). Elleh, aku x takut arr...dia x tau punya pasal kewujudan blog aku neh. (Tp. FYI bos aku tu agak terrer dlm ICT okeyyy w'pon kojer dia hanya ngadap patient jer hari2 dlu...). Alaaa, relax arrr...dia xkan jumpa punya blog aku nih. Hehehe...kompim!

Eh, patah balik bab si rama2 tadi. So, dikesempatan yg ader rajinlah aku menuko layout aku kali ni. Kenapa aku pilih tema butterfly??? Jawapannya sbb aku sebenarnya telah "bebas" drp satu belenggu. Alhamdulillah...kiranya theme butterfly ni kira bersesuaian lah kan. Hehehe...Yeayyyy, indahnya duniaaaaaaaaaa!!! :- P Jgn terlebih indah udahhhh... :-S Huahuahuaaaa...Apapon, aku bersyukur atas segala rahmat & nikmat yg telah dikurniakan-Nya. Kepada kengkawan semua, selamat melayari ke alam imaginasi rama2 aku...(alah, korang bayangkan jerlah korang berada di sebuah taman yg dipenuhi dgn rama2 yg berwarna-warni...w'pon rama2 kat page aku nih dok statik jer, kaler pong malap jer..huhu). Aku masih x kredit la nak wat layout yg cantik2. Ader sesapa nak bukak kelas tuisyen x??? Huhu....Oklah, aku nak sambung 'bermain' di taman yg indah ini. Daaaaaa..... ;-)

8 comments:

ard said...

jeng jeng jeng.... haku tau rahsia k0. hahaha.. Oh! Ada Ayrissa, kalo k0 tak nak haku pec0h blog rahsie ngk0 ni pd b0s ngk0, next week oda saja Mac' Chicken utk diri haku.. muahahahahaha :p

zino said...

kalau nak tengok banyak rama rama kat tol mana tah masa balik dari kuantan hari tu penuh dengan rama2 atau pun pegi je taman rama rama di taman tasik tu hehe

Ada Ayrissa said...

ard : Ko jgn nak kenakan aku yek???tp aku rasa bos aku x kesah sbb diakan sporting n understanding..ahakss

zino : Hehehe....penah p tmn rama2 kat melaka tu jer...

aku lah arween said...

suke sweet je rama2 nie tao

zue @ annaleeya said...

owh.. rama2 yer... jom trbang bebas cam rama2 tu erk.. bos k.zue pon o/station jgok.. beshhh...

Yan said...

wah rame2... hehehe

jgn lupe award kt blog kite eh

zieha said...

heee..berwajah baru..rama2 mmg cantik..i likeee!!

Ada Ayrissa said...

Yan : TQ so much..nnt kita p tgk ek..

Zieha : yeszaaa.....