Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

17 May 2009

Terlanjur Cinta...


waktu bergulir lambat
merantai langkah perjalanan kita
berjuta cerita terukir dalam
menjadi sebuah dilema

mengertikah engkau
perasaanku tak terhapuskan
malam menangis
tetes embun membasahi mata hatiku

mencoba bertahan di atas
puing-puing cinta yang tlah rapuh
apa yang ku genggam
tak mudah untuk aku lepaskan

reff:aku terlanjur cinta kepadamu
dan tlah kuberikan seluruh hatiku
tapi mengapa baru kini
kau pertanyakan cintaku

aku pun tak mengerti yang terjadi
apa salah dan kurang ku padamu
kini terlambat sudah untuk dipersalahkan
karna sekali cinta, aku tetap cinta

mencoba bertahan di atas puing-puing
cinta yang tlah rapuh
apa yang ku genggam
tak mudah untuk aku lepaskan

Woo..woo..lagu di atas xder kena mengena dgn yg masih hidup mahupun yg telah mati. Hehehe..Lagu2 tu tetiba menyanyi dihatiku menjak ia dinyanyikan oleh juara AF7 iaitu Hafiz & Mila pada konsert ke brp ntah hari tu. Dulu masa dgr lagu tu versi penyayi asal mmg aku x minat langsung. Sbb bg aku cam x kena jer suara rossa dgn mamat tu. Tp bila hafiz & mila duet, beremang bulu romaku beb. Congratz tu Hafiz sbb menepati ramalan bergelar juara AF musim ke-7 semalam. Lagu single terbaru tu pon not bad.



Eh, sori...gambo di atas xder kena mengena dgn AF pong. Cuma nak citer, masa semi-final M'sia vs Pakistan baru ni, kami anak beranak pergi memberikan sokongan kpd team Mesia. Huh, tp korang pon tahu kan, Mesia kalah daaaa. Huhu....apapon congratz tu Mesia sbb berjaya dpt tempat ke-4. Nur Ayrissa tidak ketinggalan tau turun padang menyaksikan perlawanan tu. Suka dia tgk kemeriahan suasana kat stadium tu.

P/s : Belum terlewat utk ucapkan SELAMAT HARI GURU KPD SEMUA GURU2 DI M'SIA DAN SELURUH DUNIA. JASAMU TETAP KU KENANG HINGGA KE AKHIR HAYAT....

6 comments:

Khas Lysha said...

ni namanyer terlanjur menonton bola.. :D
iris pon kaki bola gak eh???..

lily lotus said...

bagus ni, semangat kenegaraan ;)

aku lah arween said...

wahh bagus lah
kagumm

Baby Tiger said...

oit ada, tu bukan novel. poem je..

Maswani said...

huhu..giler bola gak upenya ye..sama la kita..

Yan said...

kitepun ske lagu duet hafiz+mila nih...