Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

05 May 2009

Bila Larut Malam......

Erm...amannya bila bos2 semua xder. Hehehe...dikesempatan yg ader nih, aku pong b'blogging dan buatlah apa yg patut. Woiii A'da, surat2 ader lg yg belom despatch tu. Grrgrrrgrrr....lepak ar, jap g aku settle arrr. Isskkk, xleh tgk org senang sket. Huhu...Utk entry hari ni, sajer jer nak menepek muka budok kecik tuh. Budok kecik yg makin nakal dan makin menjadi2 perangainya. Semalam bawak dia g check up, pastu time nak timbang tu punyalah dia xmo duduk/berdiri atas penimbang tuu..mengamok2 xmo. Adoiii...nak pecah klinik tu dia bantai menjerit. Geram jer nak lepuk. At last, ngan aku2 kena naik atas penimbang tuh. Huh, dah kantoi weight aku brapa. Bengongggg....Hahahah...Tp. aku x psiko dah dgn weight aku skang. Sbb weight aku dah kembali maintain okeyyyyyyy. Cuma perlu diperkemaskan lg jer supaya nampak lebih uummm. Kui3...Ok, sambung blk citer pasal budok kecik kat atas tu. Dia kalo dipakaikan sunglasses tu, sengihhhh + hidung kembang + mulut t'nganga la jawabnya. Dah ar hidung penyek, nak sangkut sunglasses tu pon londeh. Hehehe...Pastu, wan dia bantai plak p nyanyi lagu "bila larut mlm...tara kucah, tara kucah kucah..." Mmmpphhh, lg lah bergediksssnyer. Sabo jerlah...rosak akhlak anak dara aku. Huhu...

Oklah, aku nak sambung wat kojer nih. Kang org kata mentang2 bos xder kojer pong x jln. Oleh kerana aku adalah pekerja yg cemerlang, gemilang dan terbilang (kalo x cemerlang, xkan kojer baru 2 thn dah dpt APC ek??? Statement berlagakkkk nak mammmmmm...hahaha), aku akan settlekan kojer2 yg bos aku tinggalkan ini sebaik dan secepat mungkin. Saya yg menurut perintah !!!!!!!!!

Sekian, terima kasih.


P/s : COngratz to millionaire; Tomok & AFmasuk Aril or Aishah okkkk...Cauu :- P

6 comments:

aku lah arween said...

hahah bos kite pn takde
baru siapkan claim die
claim pa nyer dh siap anto
sgt keji

Khas Lysha said...

beso lg spek dari iriss.. tp tetap maintain cute!!.. ;)

masviona said...

wah cute irish ngan speck itam tuh....hehehe

Baby Tiger said...

huhuh chumeyje ayris.. btw, ko minat aril? sila check blog aku sekarang!!

Ada Ayrissa said...

arween : huhu..claim bos kiter lom wat gak lg...

khas lysha : itu spec pak ngah dia kak khas...

masviona : huh, cute la sgt budok hidung penyek tuh..hihih

baby tiger : xla minat sgt...biasa2 jer..

ummiaqeef said...

ayris pandai bergaya skang ni ek..