Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

11 May 2009

TAG FROM MAMA_AQISH : MY BABY YOU...


1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
- The One & Only My 1st Princess

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
- Ikut perancangan 2011 :-P InsyaAllah...(tp kalo rezki awal, x tolak...)

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam Islam?
- Nur Ayrissa ^ Nur = Cahaya ^ Iris (tp aku eja Ayris) = sejenis bunga ^ Sa = satu (tp bukan makna dlm Islam)

4. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
- Aku & Cik Abg Chomel

5. Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
- Asalnya mmg nak letak nama2 bunga kalo dpt baby gurl. Dan kalo boleh nak ejaan b'mula dgn huruf "A"

6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
- Kalo girl : Nur Ayria ^ Kalo boy : Na'il Ziqri

7. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
- Kalo boleh nak 3 org jer. 2 boy 1 gurl...

8. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
- Hehehe..kalo boleh nak jarak 3 tahun ke atas.

9. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy? Nyatakan sebabnyer?
- Kalo boleh nak dpt baby boy laks. Sbb baru la syok dpt sepasang pastu leh jadi peneman ayah dia laks...

9. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
- Ermmm, tang kening samaaaa. Hehehe..tang perangai nampaknya cam keras hati jer cam mama dia neh. Huhu...

10. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.

11. Dan sekarang aku nak tag :
* Diey - Ibu Ammar
* Masviona - Bonda Avin Damia
* Kak Nisah - Mama Batrisyia & Marsya
* Khas Lysha - Mama Naylie
* Hajar - Ibu Dihah


P/s : Hahaha..hari ini aku sgt rajin yer kwn2... :P

6 comments:

syareena said...

baguih2 rajin

Khas Lysha said...

hamboi 3x,.. berderet ada tag akk yer,.. biler tahun la nak settle ni?? yg lama pon belum langsai,.. adeh.. fenin,..

Ada Ayrissa said...

syraeena : hahaha...rajin la sgttt..

Ada Ayrissa said...

khas lysha : hehehe..akaks kan fofular di blog kiter nih....alah kak, tahun 2020 akak buat pong xper.. :P

Diana Din said...

oitt..sempat ker 3 tahun tuh... kang hujung thn ni ko berbaby lagi...huahuahua...

Ada Ayrissa said...

diey bengonggggggggggggggg...
musuh jgn dicari,
rezki jgn ditolakkkk...
muahahahhahah...

tp penat penat lg laaa...huhu