Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

30 June 2008

Hari Ini Dalam Sejarah Pemakaian Kasut....

- High heels pertama gueh -

- Kasut/sandal hantaran kawen thn lepas -
Muehehehehe....Kalo korang nak tahu, itulah kasut high heels pertama yg aku beli. Itupon bkn sbb nak pakai sgt tp oleh kerana nak wat hantaran kawen & nak kasi maching sama handbag aku beli lah sandal tuh. Kalo korang nak tahu lagik, aku nih mmg anti high heels. Aku rasa aku dah cukup tinggi kiranya cukup syarat nak jd model cat walk so, x payahlah aku pakai kasut tumit tinggi lg kan?Kui3...(padahal aku nih penakut nak pakai sbb aku x reti nak balance badan time jln. Lagi 1 aku nih jenis ganaz cam tomboi2 sket so, mana nak layan kasut jenis cam gini kan) Tp. org kata naluri wanita nih mesti tingin gak nak pakai. Kasut2 kejer aku semua nyer bwh 1/12 inci tau. Lebih2 aku xnak beli. Pakai 1 1/2 inci pon dah tergelecoh sokmo korang tau x..wat malu je aku control cun jln...Huhu..
Dan hari ni dlm sejarah aku nak umumkan wat kali per-1 nya aku mencuba memakai kasut hantaran kawen ku ini(pas kawen nak terus rasmi takut tergelecoh..pastu peknen lak...heheh). Seblm nih aku dah pektis dah dgn kasut high heels gak dlm 2 1/2 inci cam gitu tp flat tapak dia x batang halus tu...So, dengan bangganya aku nak bgtahu korang aku berjayaaaaaaaaaaaaaa....Hehehe...leh jln cam normal, x mcm org skt kaki dah satu1 melangkah(aku penah kena tegur tau masa memula pakai kasut flat yg 21/2 inci tuh, kwn tu tegur "kaki awk sakit ke?" aku pon jwb "a'ah...melecet" kaber malu..Ngeh3....Apa lai cik puan Ada, lenggang jgn x lenggang...ewaahhhh (kalo pakai high heels jln kena lenggang sket kan kan kan? Tul x Kak Yaya? ratu high heels....ahakssss

10 comments:

masviona said...

waaaa Adda..high heels tuh..tmbah2 lagi kasut hntran lak lagi...haruslah bangga ye drk...kenangan giler lah kiranya kan???

Aleeya said...

uikssssssss lawa2 heels tu, ai likeee, leklok jln2 nnt tauuuu

zino said...

bila pakai kasut jenis tu jalan kena lah dengan gaya dia hehe

Ada Ayrissa said...

masviona : ekekkeke..tuhla pasal kak mas, tp dah lapok thn nih br rasmi..huhu

aleeya : ekekekkee...tingat ke kak yaya suka high heels...

zino : tahu xper bro..jln pon mmg dgn penuh b'gaya...:P

adha said...

hye salam berkenalan.. saya tepek u punyer link ni kat saya nyer blog k.. nice meeting u...

Ada Ayrissa said...

adha : tq so much adha..me too tepek awk nyer link...ekekekkeke

p/s : lama x dgr perkataan tepek..

lily lotus said...

jln nnti control cun kay!

*_*

Anonymous said...


[url=http://www.world66.com/member/gorsoktsa1996_sild]viagra wiki side effects[/url]
effet secondaire viagra femme
more info levitra oder viagra forum
http://www.protopage.com/generic-zithromax-online

[url=http://www.world66.com/member/mermid1978_sildena]forum achat viagra generique[/url]
sildenafil citrate tablets ip
viagra von pfizer kaufen indian sildenafil citrate tablets
http://flavors.me/ed_pills_here_gentronabte1971

[url=http://www.world66.com/member/pannich2004_buy_ta]viagra pfizer mode d'emploi[/url]
viagra cialis prix pharmacie
levitra vs viagra forum viagra effects on women wiki
http://www.world66.com/member/pannich1964_il_cos

[url=http://www.world66.com/member/spile1990_imitrex]levitra 10 mg filmtabletten vardenafil[/url]
ordonnance obligatoire pour viagra
buy cheap pfizer viagra online achat cialis viagra france
http://www.protopage.com/zithromax-dosage-for-strep-throat

[url=http://www.world66.com/member/fatsvyapolk1964_mu]viagra wiki viagra generic[/url]
generic cialis tadalafil 20 mg
viagra wikipedia free encyclopedia tarif cialis 20 en pharmacie
http://www.world66.com/member/roilnor1975_varden

[url=http://www.world66.com/member/gorsoktsa1996_sild]prix viagra 100mg pharmacie france[/url]
generic cialis pro sublingual tadalafil 20mg
levitra emplois effets secondaires interactions medicaments viagra prix pharmacie france
http://www.world66.com/member/perme2004_imitrex

[url=http://www.world66.com/member/perme1997_imitrex]cialis tadalafil 5 mg once day[/url]
viagra generique sans ordonnance
forum prix levitra pharmacie as explained here
http://www.world66.com/member/ernfor1985_vardena

[url=http://www.world66.com/member/roilnor1975_varden]cialis ou viagra doctissimo[/url]
cialis ou viagra ou levitra forum
levitra vs viagra forum viagra effects on women wiki
http://www.world66.com/member/pannich2004_buy_ta

Anonymous said...

[url=http://howtobuyclomidwithoutprescription.com] Buy Clomid online no prescription[/url]

http://howtobuyclomidwithoutprescription.com


Buy Clomid online no prescription

Anonymous said...

[url=http://buyerlevitra20mgimpotence.com] [img]http://buyerlevitra20mgimpotence.com/levitra.gif[/img]
click here[/url]

http://buyerlevitra20mgimpotence.com


tadalafil citrate chemone - tadalafil citrate chemone:
cialis levitra viagra which is better - cialis levitra viagra which is better:
sildenafil side effects liver - sildenafil side effects liver:
levitra for women effects - levitra for women effects:
viagra over the counter thailand
liquid tadalafil dosage - liquid tadalafil dosage:
buy sildenafil citrate online no prescription - buy sildenafil citrate online no prescription:
tadalafil citrate
levitra vs viagra forum - levitra vs viagra forum:
sildenafil citrate generic viagra 100mg - sildenafil citrate generic viagra 100mg:
levitra generic date - levitra generic date:
does generic viagra sildenafil work - does generic viagra sildenafil work:
buy sildenafil citrate online cheap
tadalafil 20mg online kaufen - tadalafil 20mg online kaufen:
sildenafil citrate generic vs viagra



Levitra 20 mg