Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

03 June 2008

~ My Great WEEKEND ~

-Aksi Ayrissa-
-Bermain bersama Ayrissa-

-On da way to Melaka-

Aku & pengantin
-Kenangan bersama pengantin-

-Sekitar majlis-

-Keboringan selepas tidokan Ayrissa-

- @ Kuantan Megamall with My Ayrissa-

-Ayrissa di dlm stroller, gmbo sebelah tuh Pak Ngah Ayrissa yg tolak-

-Waktu terindah bersama Ayrissa-

Salam Selasa Kengkawan....ermm...hari nih baru leh dpt nak update blog ku ini. Ok, cerita di weekend yang lalu amat menarik dan seronok.

Sabtu ke Melaka bagi menghadiri Majlis Perkahwinan Nina Warni Othman & Nasrulhelmi. FYI, Nina nih adalah coursemate aku masa kat poli dulu. Perjalanan dari Kontan ke Melaka mengambil masa lebih kuang 5 jam. Aku pergi balik hari jer x dapek lah nak bwk Ayrissa. Takut dia puas plak dok dlm kete..mula lah mengamok nnt. Sampai di Melaka sedang elok pengantin baru nak berarak. Nina & suami sgt cantek berpakaian songket serba biru tekois...
Sampai pon perut tgh lapo kan..pastu dihidangkan plak dgn lauk yg sgt lazat...pandai org Melaka msk yek..kui3...Dah settle semua, dlm kul 2.30 cam tu kami dah nak bertolak pulang ke Kontan. Selamat Pengantin baru buat Nina & suami..semoga bahgia ke anak cucu cicit yerrr..

Ahadnya....bergumbira di rumah melayan karenah Ayrissa. Dpt luangkan masa ngan dia di waktu cuti nih mmg sgt seronok. Di petang hari aku mengajak Cik Abg Chomel ku kuar g jln2..Ermm..ngajak lah dia g Megamall..sajer nak bwk Ayrissa jln2...Tgk sket kemeriahan dunia di luar rumah..Muehehehhe...OTW ke Megamall mata dia layu ngantok nak tdo..dah tdo kejap pon dlm kete sambil nenneng...Sampai je kat parking nak letak dia dlm stroller, terus mata luas terbukak..hehheh...sambung blk isap neneng dlm stroller..tp mata kompim x pejam dah...Hehehe..

Senyap jer dia tgk suasana dlm megamall tu...x merengek2 pon..dah siap nenneg, aku pon angkat dokong dia..Uik, lg la seronoknyaa dia...Hehehhehe...Best jer kan rasa bwk anak jln2...Bahagia jerrrr...Hehehhehehe..dan oleh kerana itu, aku mmg x sabo utk menunggu kehadiran weekend lg...

8 comments:

haja said...

udah beso ye ayrissa ko tu ada..makin comel..dh makin nmpk gupe bapakk ehhh...hehehe

Ada Ayrissa said...

hehehehhe..tuhla..
jumaat nih nk msk 4 bln dah...
anak bapak lah jaa..hehehhehe

mama ranggie said...

ada...
jauh jugak berjalan ye!so kalo melaka lepas..n9 mesti lepas kan..
so dtg tau majlis mama!

ijad said...

salam...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sakan mkn angin erkk

Ada Ayrissa said...

lovelyzz cornerzz : musim org kawen kan...huhu

zino said...

comel nya si ayrissa tu hehe

Ada Ayrissa said...

mama ranggie : alamak mama...kiter x leh bukak la page mama...adoiiii...x leh nkbaca blog mama.... :( bukak jer hilang, bukak jer hilang..

zino : tq bro...biasala ikut mama dia..ahakss (ader iras ke?huhu)