Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

25 June 2008

PUTRAJAYA, HERE I COMEEEEEEEE.....

- Bangunan terindah di Putrajaya -

- Tempat pertama berkhidmat dgn Kerajaan M'sia -

- Jom, Ayriss nak g Putrajaya nih.... -

InsyaAllah...kalo xder aral yg melintang patah esok aku akan ke Putrajaya bg menghadiri Jemputan ke Majlis Jasamu Dikenang - MAMPU. Wah....sgt seronok dan excited aku menerima call dari Kak Ina semalam. X sabarnyaaaaaaaaaaaaaaaaa...............FYI, aku rindu banget kat Putrajaya..rindu segalanya di Putrajaya....Rindu nih x terbendung lg rasanya. Cewahhhh..... So, Putrajaya yg dirindui, tunggu aku datang yer?Ermmm.....lg 1 aku drive sendiri ke Putrajaya esok ditemani Mama aku, Ayriss & Busu (adik aku). Cik Abg Chomelku bz and kena stand by kat ofis x leh cuti. Huhu...Doakan semoga perjalanan aku selamat yer kengkawan. Yahoooooooo....yabedabedooooooo !!!

8 comments:

sarahaiman@iowa said...

wuhuu..bestnye nk turun putrajaya..bile majlisnye ada?sonokla ada dpt jemputan..k.jaja dulu mase nk cuti takdak sapa pun jemput..pdhal mase tu tak fly pun lg..sedih je hati bile tau ade majlis tp kite tak diundang..tp nak wat cane..maybe org unpaid leave ni tak perlu diraikan kot or kesnye idkecualikan..:( Allah saje yg tahu..nway, drive crfully ye...ingt org yg tersyg..:)

Ada Ayrissa said...

sarahainman@iowa : huhu..jgnla cedih..diorg t'lps pndang kot or ingat kak jaja dah fly....nway, tq ya kak jaja...muaahss...

Aleeya said...

yeayyyyyyyyyyy leh jumpa ayrisssssss, welkam welkam back adda, tak sabar jumpa adda n ayriss ni, kita ketemuan nnt okehhhhhhh

zino said...

zino seminggu sekali ke putrajaya meeting hehe

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

Ada... majlis jasamu dikenang? awat xde jasaku dikenang?... xde sape jemput aku ke?? uuwwaarrgghhh....

starstar said...

syiok lar..
leh jumpe kekwan..
:)
baek2 drive eyh.

suhaidamohaini said...

hati2 drive ye.....wah, mesti sonok ni..dpt jpa kwn2 lama

Ada Ayrissa said...

aleeya : hehehhe..dah jmpa kan kak yaya? tp kejap jer..huhu

zino : huhu.....rindu putrajya..

Koboi : aisey...x dpt jemputan ke?t'lps pandang kot...

starstar : tq..seronokkkkk...

suhaimohaini : tq su, mmg seronok bangettt..