Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

06 June 2008

KU INGIN DIPUJUK & DIBELAI MANJA.....


Denting yang berbunyi

Dari dinding kamarku

Sadarkan diriku

Dari lamunan panjang

Tak terasa malam kini semakin larut

Kumasih terjaga

Sayang kau dimana

Aku ingin bersama

Aku butuh semua

Untuk tepis kan rindu

Mungkinkah kau disana merasa yang sama

Seperti dinginku di malam ini

Rintik gerimis mengundang

Kekasih di malam ini

Kita menari dalam rindu yang indah

Sepi kurasa dihatiku

Saat ini oh sayangku

Jika kau disini aku tenang

Awk, susah sgt ke nak pujuk saya? Setiap saat dan waktu saya tunggu pujukan dari awk..tp yg dpt hanyalah sia2. Entah bila tamatnya menda ni x tahulah...Tp FYI, saya betol2 berjauh hati dgn awk...smpai sekarang, hati ni x pernah sejuk & tenang...mungkin xder org yg nak tenangkan atau sejukkan kot. So, kalo betol ini akan berterusan, let it be...Kan? x tahu nak ckp apa dahhhh.....

p/s : kengkawan, FYI, aku skang tgh merajuk ngan Cik Abg Chomel....

7 comments:

mama ranggie said...

lah..gunakan kuasa tu..hehehe...

mama danial said...

jiwang gak adik akak ni...sabar ah..nanti abg comel pujuk yer....ayriss kan ader...

Ada Ayrissa said...

mama ranggie : huhu..kalolah boleh...

mama danial : wakakkakak..sometime jer jiwangnya... :P

suhaidamohaini said...

pn adda ngajuk ek... x pe2, nti cik abe pujuk la 2...

Ada Ayrissa said...

suhaidamohaini : hopefully su...

Aleeya said...

wahhhh abg takmo pujuk meh kak yaya pujuk..upahnyer, nak kiss ayriss puas2 hihihihihi

Ada Ayrissa said...

aleeya : dia mmg cam gitu kak yaya..ssh benar nk pujuk..sabo jerlah...dia kata maleh nk layan org ngajuk2 nih..hehhehehe...tp dah ok dah skang.. :P