Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

10 January 2011

Aku Kembali di Ulangtahun Kelahiran ke-28.... :)


Assalamualaikum & Salam sejahtera semua....

Yeayyyyy yeayyyyy....aku kembali bernafas di blog usangku ini! InsyaAllah, harap2 selepas ni xder aral dah yg melintang patah utk menghalang aku terus berblog di sini. Hehehehe.....

Owh, b4 that i want to wish Hepi 28th besday to myself! Huhuhuhu...tahun berganjak tahun, tanpa sedar dah semakin berumur kita nih. Hurrmmm...tp tahun ni still maintain "2 series" lagi tauu. 2 tahun lg br upgrade "3 series". Hahahahaha....ingat BMW jer ker ader series2, umur pong ado tauuu? :-P

Oklah, dah lama aku x p jln2 kat blog u olls, di kedinginan dan keboringan kat opis nih best gak p cuci2 mata kejap. Kihkihkih.....Seblm berpisah, meh sini nak view sket gambo beday gurl...ahaksss~

7 comments:

Diana Din said...

Dah kurus ek besday gurl ni... hehe

Ada Dalina said...

kurus menda gok....huhuhuhu..gemok agi arr... :((

zino said...

selamat kembali berblog.... jangan tinggal lama sebun nanti hehe

Ada Dalina said...

hehehhe......baiklah uncle! :P

ummiaqeef said...

nampak slim skit la Ada..hehe..

r33n adnan said...

yea la dah slim ar Ada...jelessss..hhehe..

Ada Dalina said...

bett & cik reen: x slim lg laa...tu ilusi gambar semata2...huhu :(