Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

11 January 2011

Idaman Hati Saya... ;-)

Huhu...tuhla dulu sapa suruh eksyen. xmo pakai BB la...kata hp cam kartun la ringan la apa laaa...Skarang nih mula la terhegeh2! Heheheheeeee...Sori la BB, dulu i cam x berkenan je dgn u. Tp semenjak dua menjak ni i cam dah jatuh chenta jer dgn u. I bajet dlm bln dpn i dptla memiliki u. Tp, i xmolah BB yg mahal2...yg curve pong jadilah! Hahahahaaa....

I harap u bersabar yer syg? InsyaAllah nnt kita pasti bersama jua. Kihkihkihkih....Utk sementara waktu nih, i tatap dulu la kechomelan wajah u. Hujung bulan ni i PASTI akan amik u sbg teman setia i. Owh, BB ku.................................... ;-P





P/s : Kpd teman2 diluar sana yg pakai BB, leh share dgn saya x apa kelebihan & kekurangan BB nih. Saya dah usha, ader gak la part yg x berkenan, tp abaikan jerlah...Lama2 pakai oklah kot! Huhu....

10 comments:

nursha410 said...

salam kak adda..

sha baru pakai BB nie..
mg terbaik la bg sesape y nk on9 24hours...huhuhu..

sha pakai pun sbb de BBM je...tu pun kene bayo ari2 rm2.50...llalala...mxs nye plan la..

battry>? tok sah ckp...bole kata ari2 kne cas...bergantung kpd kegunaan la..cm sha 24hours BBM ng si dia..huhuu...tu y kne cas...cas pun amek ms 2 jam lebeh cm tu je..

len2 function sha xplore sgt...sbb sha rasa...bukan sha gune pun..cm word, powerpoint ke..ape ke..mg sha wat x reti je..

y penting leh on email 24jam...YM and FB...hahahaha...ooh...twitter gak..(sha xde twitter ni)

terbaik la kak..sha gune BOLD 9700

Diana Din said...

cissssssssss........ aku benci ko...... aku jelessssss.... uuuwwwaaaa.... (dulu kita sokmo ckp tanak pakai bb kan.... hahaha)

cik gObu said...

hehehe ween pake bold 2

jd nnt leh arr kite bertukar2 pin yer

leh bbm selalu

bb nie okbest

cuma part kamera
ngan bateri jek
hehehe

Ada Dalina said...
This comment has been removed by the author.
Ada Dalina said...

sha: tq dek..perangan yg sgt2 menarik..

diey: hahaha..itu dlu tp tidak skang...alohla wei, rembat ar 1...hehehe

cik ween: best heh? ok...nnt kita tuko2 pin yer...

mama aisar said...

bestnya kak...sy memula nak pakai gak..tp bulan2 byr mahal la kalu pakai cel...xmampu...beli kak jgn xbeli...he..he...

Ada Dalina said...

ct: akak pon tgh survey2 lg pakej apa yg best n murah...

ummiaqeef said...

ceawh..advance lah...ramai dah pakai...aku x dapek la..kena buat2 rosakkan hp dulu. ni pun tgh repair x siap2 lg..dah 2 mggu,kan best kalau dia kate xleh repair dah ni kena tukar baru..yahoooo!

Mama HZ said...

Ada, tukar PIN BBM idaman hati tu nanti yek...

Ada Dalina said...

bett, angkat baru ajer la bettt...hahahaha....

kak zai, insyaAllah.....