Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

10 January 2011

The Winner Is.......................


Jutaan maaf dipohon sbb lambat umumkan pemenang! Huhu..byk sgt masalah dan halangan yg dihadapi. Oklah, xmo citer panjang...sekarang kita umumkan pemenang Double "A" Giveaway. Mereka yang bertuah adalah :

Tahniah diucapkan ke para pemenang dan ucapan terima kasih yg tidak terhingga kerana masih sudi menjengah blog i yg x seberapa ini. Kepada para pemenang, sila tinggalkan nama penuh dan address anda ke email ayrissa08@gmail.com untuk penghantaran hadiah.

2 comments:

Izzatul Iman said...

salam...me dah hantar emel...no.hp skali...

so me dapat yang no 1, 2, @3?

kalau ikut name, name me yg 1st...

jadi dapat Green Cream lah ye?

Ada Dalina said...

Izzatul Iman,

Thanx....sori, x sempat lg post gift...insyaAllah dlm mggu ni...

FYI, GA ni xder no..just pilih 3 yg da best! Hehehe...so, i susun nama tu sama susun dgn kaler hadiah. Oraitt?