Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

12 January 2011

Saatku Milikmu Contest...


Aaahhh...Contest ini sgt2 memori dan menyentuh kalbu! i likeeee...detik2 terindah u ols...Hahahaha!



i berkenalan dgn Cik Abg Chomel dah lama since 1999. Masa tu kitaorg sama2 terlibat dalam sukan di peringkat SUKMA. Mula2 tu kitaorg just kawan tapi mesra jer. Entah camner pada 18-12-2001 kitaorg leh couple plaks. Hehehe... Tahun berganti tahun, kami melangkah ke peringkat yg paling serius. Diijabkabul pada 30-03-2007 dan majlis resepsinya diadakan pd 31-03-2007. Gambar ni i pilih sbb cam ceria and chomel jer time i sarungkan cincin ke jari manis Cik Abg Chomel. Cik Abg Chomel lak tersengih2...Hahahahaha! Detik yg penuh nostalgia......

4 comments:

Rashid said...

owwhhh romantisnya.. comel je ..

en_me said...

nostalgia kanns.. ehehe

nUR_rOsALiNdA said...

kenangan

Myra Jay said...

So sweet..hehee..
Lama gak korang kenal ye.. Thniah ye..

BTW, penyertaan lulus & Gud Luck ye..