Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

22 October 2008

Apa2 Ajer Tentang Azdalina Lagikkk...

Tag from Yayatt laks...Haa Cik Yatt, aku dah xder hutang dgn kamu dah tau? Amik nehhhhh...

1)Apa yang anda harapkan dari pasangan/tunang/kekasih/suami anda?
- Kemesraan, belaian manja dan keromantikan yg lebih sket :P ....yg lelain OK!!!

2)Rumah yang anda idamkan selama ini?
- Dapat wat sejibik banglo di atas sebidang tanah....

3)Kalau di beri peluang untuk bekerja @ duduk dirumah mana satu pilihan anda?
- nak duk umah melayan anak2..(opsss..anak2? hik hik hik)..tp pd masa yg sama nak ader income gak masuk dlm akaun tiap2 bulan..buleh x Yang? muahahhaha...

4)Duit gaji korang dgn pasangan adakah digunakan bersama- sama @ sebaliknya?
- 70% Cik Abg Chomel, 30% aku....

5)Bila anda menghadapi tekanan @ masalah yang berat apa yang anda akan lakukan?
- tgk kadaan...biasanya paling kuat pon aku akan menangis seorg diri....aku suka bersendirian. Paling x pon, aku suka keluar melayan perasaan. Ataupon melakukan aktivit2 yg bleh mereleasekan kekusutan itu. Cam g karok ke, bersukan ke, shopping ke...

6)Ketika anda menghadapi kebosanan apa yang akan anda lakukan?
- Keluar bersiar2 bersama family terchenta atau pon lepak jer kat umah melayan karenah tuan puteri kesayanganku itu.

OKlah...sekian sudah hutang tag dari aku...maleh ar nak tag sapa2. Hehehehhe..

4 comments:

lily lotus said...

manusia paling rajin jawab tag! bravo...

zino said...

memang rajin benar menjawab tag ni.. zino pulak belum penah menjawab sebarang tag lagi hehe

Ada Ayrissa said...

hehehhe...rajin la sgtttt...

YaYaTt said...

hehehe..tq ada..kamu x utang pape dh ngn aku..aku je ade utang ngn kamu lg..ble nk jwb ntah..hahaha