Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

17 October 2008

Bila Terasa Rindu....

" Bila terasa rindu ku sebut namamu
Dengan harapan kau akan muncul dalam tidur
(tp aku bkn tgh tido tau...aku tgh wat kojer :P)
Bila terasa rindu ku bayang wajahmu
dalam angan Dan barulah ku terasa bagai disembuh..."

Huhu..dikala kebizian begini, badan terasa segar bila menatap wajah ketenanganku iaitu Nur Ayrissa. Dah 2 hari aku x post entry. X dan kengkawan...Oleh kerana, hari ni rehat lama sket, aku pon amik kesempatan mengepost entry ni. Utk makluman, time rehat aku x g berjln ke shopping mall ke lunch kat luar ke..Still ader kt dpn pc mengadap kojer. Bos aku akan outstation start esok sampai Selasa. Rabu dpn baru dia masuk semula ke opis. So, sebagai P.A dia aku terpaksalah menolong dan membantu apa yg sepatutnya kan. Sian lak tgk bos aku tu...Huhu, xper Boss i'll be here 4 you..Cewahhhhh. Opsss...bkn scandal okeyyy!!! :P Dah baya ayah aku pon bos aku tu. Hahaha....
Esok, aktiviti open house situ sana sini bermula lagik. Weekend kali ni memenuhi undangan jerlah yer. Open house la..kenduri kawen la. Hah, utk esok destinasi pertama kami ialah ke majlis perkahwinan opismate aku, Nana. Dikesempatan ini, aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru to Nana. Semoga berbhagia ke akhir hayat ek. Adoi, bulan Syawal ni aku rasa bulan membesokan bdn ler. Napoknye usaha utk mengecikkan bdn sedikit terganggu. Erm, xperlah..raya setahun sekali kan. Apa salahnyer..ahaks. Tp. i timbang maintain lagik setakat ni. Iskk..hari2 aku timbang tau. Jgn x tahu, aku kan kojer kat Health Department, jd mesin penimbang tu ader jer kat sebelah aku nih hah. Siap ader BMI chart lagik. FYI, BMI aku berada diparas NORMAL okeyyyyyyyyyy!!! Sapa kata aku gemok tuh mmg nak kena penumbok. Muahahahhaha.....Mr. Apis, watch ur mouth ok? Sapa kwn dia ntahh... Bweeekkkk :P
Oklah gengstarz, aper dah aku melalut nih. Dah time utk aku menyambung kojer ku semula. Selamat berhujung minggu semua..Luv u allll !!! Muuaacchhsss....

3 comments:

* ayu * said...

busy ek?
sama la kita.. blog ayu pun dh naik sawang nih...

:P

apa pun, take care ek!

YaYaTt said...

huhuhu.. best nyer ade penimbang kt sebelah..senang kan nk timbang..leh b'igt slalu..
ni susah lak aku nk timbang..xtau skang ni berat brape..
neway, smoga b'jaya tuk maintain kan badan kita ye..hehe cayok2x..

Ada Ayrissa said...

ayu : itu ler..hari ni cam ok sket sbb bos xder...huhu

yayatt: chaiyok2....muehehhehe...