Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

10 October 2008

:: BMW 3-Series Untuk Nur Ayrissa ::

- Aksi budak dpt kete baru...Hehehe... -

Alhamdulillah, rezeki Mama Iris lebih sket bulan ni. So, leh la belanja Iris 'BMW 3-Series' tu (mama belanja okeyy bkn ayahhh...)Ekekekeke...Setelah sekian lama mengimpikan kereta idaman itu akhirnya semalam dpt jua ku usung pulang utk Cahaya Bunga Iris kesayanganku. Utk makluman, 'BMW 3-Series' nih adalah 3rd car Iris. Sebelum nih Iris pakai 'MyVi' & 'Honda Jazz' (Stroller ler)..Kali ni up sket aku belikan dia 'BMW 3-Series' lak. Muehehehhe...Wah...apa laii..gumbira la rasa dihati Iris. Sonok dia dok main tekan2 menda alah tu..Mcm2 bunyik kuar..bunyik haiwan ader, lagu2 ader...Bising umah aku mlm smlm...Hehehehehe... 'BMW 3-Series' tu juga dihadiahkan sempena ulangbulan Iris ke-8. Di usia 8 bln ni pinggang dia dah agak kuat sket..so, aku x riso sgt la nak dudukkan dia dlm walker tu. Tp kalo dudukan dia atas sofa stabil la kejap, pastu tombang ke tepi...Hehehhe...lawakkks. Oklah, apa2 lg pasal 'BMW 3-Series ' nih akan aku update dr masa ke semasa ek. TQ & Selamat Hari Raya...

18 comments:

Khas Lysha said...

iris dapat bmw 3 series lagik.. nnt boleh la bwk auntie jalan2.. yeee haaa.. muat ker??? he he

masviona said...

syok la iris dpt bmw 3 series lagi tuh..sure tak tdo ler tuh dia dok menunggang kete barunye tuh

Ada Ayrissa said...

khas lysha : hehehhee..boleh3x..meh la unty khas...

masviona : hhmmphh, time nak neneng n nak tdo, dia menjerit suh kita angkat dia kuar dr kete tu...hihihih

Nurmala said...

wah....
untung iris dapat bmw 3-series..
baru 8 bulan tu.. 8 thn nnt dapat apa ek?

Ada Ayrissa said...

nurmala : Hahahha..dpt treler laks...

* ayu * said...

iris dh melangkah to a new journey dgn bmw 3-series yg comey!!! :)

Ada Ayrissa said...

ayu : hehehhe..x tgk lg dia melangkah..dok diam je main menda alah atas tu..

lily lotus said...

huhuhuu!! dahsyat anak dara u ni ;)

YaYaTt said...

wah..bestnye iris..dpt kete bru..huhuhu..BMW 3-series lg..
msti hepi gilerr..

nnti leh la iris ajar haris cara2 meredah hall umah ye...hehehe..;p

Ada Ayrissa said...

lily lotus : hahahha...well, wat can i say... :P

yayatt : hahahha..boleh2..boleh tlg ajarkan sepahkan umah sekali..

ARWEEN said...

ada....
cantek lahhh

p/s beli kt ner

Ada Ayrissa said...

hehehe..kat Auto-Bavaria laa...muahahahha...xder lah arween, den boli kek kedai beskal jo..

zino said...

semakin laju le ayrissa ke hulu ke hilir hehe

halen said...

wahhh.. bmw 3 series yer..

AzurA said...

UIHKZ..BMW TUH....maintenance tinggi tuh hikhikhik

Rashid said...

bertuah dapat mama cam tu..

Ada Ayrissa said...

zino : memula dia cam malu2 nak gerak..tp dah lama tuh berani dah ke dpn ke blakang ke tepi..hehhehe

halen : ahaksss...konon2 la halen..

azura : xper...maintenance BMW 3-Series versi Ayrissa tuh maintenance rendah jerk...iihihih

rashid : hehhehe...mmg bertuah..

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片