Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

31 October 2008

Pertemuan yang dinanti.....

- Kakak-kakak kesayanganku.... -
Setibanya di Putrajaya Jumaat lps, hati bagai x sabar utk berjmpa dgn mereka. Kebetolan lak aku sampai masa diaorg tgh wat jamuan raya utk team koir. Langkah kanan aku rupanya. Hihihihi....So, dptlah jmpa dgn x-koirmate aku dulu...HUhu..rindunya nak menyanyi lagu2 patriotik lg. Kusyuk dan excited sgt dpt jmpa smpai x dan nak snap gmbo kengkawan yg lain. Aku tiba pon dah lewat. Dan nak abis ofis hour dah time tu. Bkn main seronok aku...Iris pon turut sama merasai keseronokan aku itu. Bkn main suka dia menjerit kegirangan bermain dgn unty2 & uncle2 dia. Hehehe...Utk makluman jugak, aku dok usung Iris selama 7 bln lebih berkoir tau. So, aku rasalah kan..sbb tu lah Iris pon cam dah lama je kenal diaorg. Tu yg xder masalah tu org dok usung dia ke hulu ke hilir. Hahaha..logik x? Opss..lupa lak nak kenalkan wanita2 di dlm gmbo di atas. Mereka ialah Kak Fiza, Kak Yanti & son & Kak Ida. Selain team koir, mereka juga team netball aku dulu. Huhu..rinduku terubatttt. Len kali kita jmpa lg yer? InsyaAllah andai Tuhan masih lg mengizinkan....

- Kawan-kawanku yg setia... -

Lg antara pertemuan yg dinanti2kan. Ahad lepas kitaorg plan nak berkumpul di umah Cik Mel (tqvm Cik Mel sbb sudi menerima kunjungan kami dan mempelawa kami tido di umah kamu). Tp. x dpt nak spend time sebaik mungkin sbb Iris demam dan merengek jer. Gambo pon x sempat nak pose cun2. Huhu...dah nak blk br pose sbg tanda kenang-kenangan. Mereka yg berada dlm gmbo adalah Cik Mel & Cik Mel Jr. (Damien yg hensem banget), Nad, Suya & Cik Anim no-ne. Tgk la gmbo giler Cik Anim tu. Elleh, ingat chumel sgt la tu...Ekekeke. Utk makluman Cik Anim adalah kwn aku yg plg GILA. Mereka semua kwn2 sepolian aku dulu. Dan mereka juga tetap setia bersama ku hingga kini. Thanx a lot frenz. Kehadiran korang dlm hidup aku amat2 aku hargai. W'pon dpt jmpa sekejap jer, tp itu sudah cukup melegakan rindu di hati. Panjang umo kita jmpa lg. Frendship never end yaa...InsyaAllah.......
P/s : br sempat nak update...BZ!!!

13 comments:

zino said...

seronok jumpa geng ya..

lily lotus said...

sakan u!

Ada Ayrissa said...

zino : seronok bangettt..

lily lotus : tuhla..bkn selalu dpt jmpa cam gitu kan..huhu

* ayu * said...

jumpa kengkawan lama mmg best!

mama danial said...

adda............

rindu kat addaaaaa...........
nanti datang lagi tau.......

Ada Ayrissa said...

ayu: best gilerrr..

mama danial : huhu..rinduu kak ty gakkkkkkkkk.....

zino said...

twntu panjang cerita dan bercerita nya tu..hehe

YaYaTt said...

lepas jgk la rindu ko kan ada..

Ada Ayrissa said...

huhu..rinduku terubat sikit...

masviona said...

waaa..nak rindu gak ler ngan kak yanti..kak fiza n idah...agaknye diorg rindu saya tak???lalalala

mama danial said...

adda...: mas sempat kenal kak fiza ker???

Ada Ayrissa said...

masviona : jomlah kita rindu sama2 kak mas..hehehhe

mama danial : sempat kot....

Baby Tiger said...

kau kata aku gila ek.. hampeh!!