Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

29 October 2008

:: BABY IN DA HOUSE ::

- Kami yg keboringan sepanjang on da way ke KL -

- Iris ketemu sama Avin Damia & Unty Masviona -
Erm..pd hari Sabtu (25/10/08) pagi Iris g beraya ke umah Unty Masviona & Uncle Prebetsabu di Kajang. Peluang beraya di sini kami gunakan sebaik mungkin utk bertemu dgn rakan2 tersayang. Actually, blogger masviona ni x-opismate aku masa kat MAMPU dulu dan juga rakan sefutsalan aku. Huhu..rindunya nak futsal, kan Kak Mas? Kami disambut meriah oleh prebetsabu, kak masviona & avin damia yg sgt chomel itu. Korang nak tahu, avin damia nih nampak jer kecik, tp mak ai..aktif bkn main. Kecil2 cili padi gitu...Umo dia 1 tahun 2 bln...Avin damia suka main aum cakk tau. Cuteeee....Tuan rumah menghidangkan mee goreng basah yg sedap & tuna sadwich lg. Berselera sungguh kami mkn. Heheheh....Kpd kak masviona & prebetsabu, terima kasih kerana sudi menerima kunjungan kami. InsyaAllah, len kali kita jmpa lg yer..? Hug & kiss to avin damia....muuaacchss

- 3 Dara pinggitan : Zara, Raina & Iris -

- Open house Mummy Hanim..meriah weh -
Sabtu (t/hari) selepas g umah Kak Masviona, kami terjah lak ke open house Kak Hanim & Abg Ijam kat Presint 11, Putrajaya. Wah, meriahnyaa nampak. Menu hidangan penuh di atas meja. Satay, soto, laksa johor yg aku rindu, nasik impit, kuah kacang, cupcakes, puding dan mcm2 lg laa. Menyelerakan sungguh. Dan di kesempatan itulah, baby2 di atas tu berkumpul. Apa kaitan baby2 di atas tu ye? Erm..mereka semua mungkin boleh dikatakan Jr. PRISMA. Hehehhe...almaklumlah mak2 depa semua kojer kat PRISMA. PRISMA adalah tempat pertama aku berkhidmat dgn Government Of M'sia. Byk kenangan manis sepanjang aku kat PRISMA. Adoi, biasalah...bila baby2 semua berkumpul, riuh rendah la jawabnyer kan. Iris x abis2 nak melasak jer kojernya. Raina lak maintain contro ayu. Hehehe..relax jer..Bagus tul. Zara lak mood x berapa elok kot....tp tetap maintain chomel. Apa2 pon sgt seronok berjumpa dgn u all. X puas rasanya. Masa seakan mencemburui kita. Huhu..bilalah dpt ketemu kembali yaa? InsyaAllah, panjang umo, kita wat gathering lg yer? Hug & kiss to baby2 semuaaa...Muuaacchsss...
P/s : Antara detik pertemuan yg dinanti....

13 comments:

masviona said...

haah la adda rindu nak main futsal balik kan...bila lah leh main balik nih

:)...dah kenal rumah lenkali leh dtg lagi...klu dtg KL roger2 ler...nk tido kajang pun apa salahnya

Ada Ayrissa said...

tuhla kan...kaki nih ringan jer nak menyepak...huhu

hehe...ok..tq2..insyaAllah...

xentari said...

whoa..sgt meriah! Bilala agaknya dpt jump ex mampu yg lain ek..

prebetsabu said...

ehem.. salah url la adda...
http://masvionanas.blogspot.com

korang slalu lupa url tu ada nama aku kan.. asyik igt kat viona jeeee....

tetiba je sentap lak aku...

kahkahkah...

zino said...

ada pertandingan baby comel ke? hehe

Khas Lysha said...

syok nyer iris dapat jumpa gang..
mmg best kan kalo dapat jumpa member2 lama nie.. terkenang masa dulu..

Ada Ayrissa said...

xentari : huhu..tuhla..bila dpt jmpa kak yus ntah..

prebetsabu : alamak ye ke....hehehhe..ok2 nnt aku betolkan blk ek..sowiii..

zino : heheh...len kali leh ar wat bro..

khas lysha : a'a...best bangettt...

lily lotus said...

bestnya ramai baby's'..seronok tgk gelagat diorg ;)

Nurmala said...

wah..ramai nyer baby..nak satu boleh??

* ayu * said...

bestnya nama dia.. avin damia..
perggghh!!

ad3ck said...

byknye baby eheheehe ;p.

haJa*darLingZ said...

bjlan sakan ye dak iris...syokkkkk ooo

Ada Ayrissa said...

lily lotus : hehehhe...reunion bb2 2008...

nurmala : nk 1, kena kawen cpt tau? :P

ayu : mmg besttt....

ad3ck : hari bb sedunia..hehehe

haja darlingz : tuhla..sakan smpai kedemaman jaa...