Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

19 December 2008

Kaulah Destinasiku....

Diskriminasi menjatuhkan aku
Reputasi kini menjadi bisu
Dan aku , ku layu disitu
Mengharapkan sesuatu yang baru
Itulah impian aku...
# Dan bila kau menghilang
Musnah la, musnah impian
Tuk menggapai bintang
terangi hidup ku
Ku mahu kau tahu
Engkaulah, destinasiku
Dalam ingatanku .. oh oh oh…

Kerana diri ini tak daya lagi
Menempuh hidup yang ku temui
Dan aku , ku tunggu .. oh oh oh disitu
Mengharapkan sesuatu yang baru
Itulah impian aku

P/s : Ermmm, pagi td tgh driving layan lagu nih kat hot.FM lebih hangat dari biasa..Hari tu, aku dok dengar adik2 bujang aku jer nyanyiiii...Hari tu dgr cam x sedap, mungkin sbb adik2 aku tu 'mengsumbangkan' lagu tu kot. Hehehe...pagi tadi layan best la plakkkk...Aku suka lirik dia...Sgt motivasi kan kengkawan? Pastu, b4 this aku dah penah dengar gak lagu dr band Bunkface ni (dr adik2 bujang aku ler)...Dan, hari ni aku akui yg aku semakin tertarik dgn indie band cam depa ni....Yes, i likeeeeeeeeeeeeee :- P Dan esok, destinasiku adalah ke KUALA LUMPUR !!! YahooOOOooo...

7 comments:

lily lotus said...

huhu..slmt berenjoy sakan!

Baby Tiger said...

gi kl??

Nurmala said...

Di Hati Yang Mana
Ku Temu Cinta Terindah
Kau Berikan Ku Jawapan
Tiada Lagi Persoalan

Sambut Cintaku Ini Sayang
Berselimutkan Kasih Kita
Di Ruang Hatiku Yang Terpencil
Mekar Cinta Kita Yang Akhir

Chorus

Kini
Menuju Ke Destinasi
Puncak Cinta Tertinggi
Aku Menunggumu
Aku Takkan Jemu
Kerna Cinta Itu
Termanis Bagiku

Verse 2
Mimpiku Semalam
Kau Hadir Bersama Cinta
Kau Lukiskan Dua Hati
Lambang Kasih Sayang Sejati

Kau Datang Bersama Sinar
Menyuluh Hatiku Yang Pudar
Kini Semua Kembali Berseri
Bila Kau Hadir, Ku Damba

Ulang Chorus

Bridge

Matahari Masih Jingga
Menyala Cinta Bagai Bara
Perjanjian Kita Berdua
Kekal Selama
Berdua
Berdoa
Bersama
Sayang…

zino said...

welcome to KL..tapi org KL ni tak tau nak kemana bercuti hehe

Ada Ayrissa said...

hehehehe...

Khas Lysha said...

mmg kan,.. ada setgh indie band yg sgt berkualiti..

Aleeya said...

i love indie band

adda, now dah tuko pakai maybeline, dulu pakai silky girl he he...

adda pegi kawen ida kat bentong?kak yaya pegi belah hasben dia kat perak, kebetulan kak yaya ade sana sempena cuti krismas, lagipun tempat kak yaya dgn kg hasben dia dalam stengah jam..insyaAllah sampai sana...