Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

09 December 2008

Tuesday Blues -----<@

Rossa - Atas Nama Cinta

Aku wanita yang punya cinta di hati
Dan dirimu dan dirinya dalam hidupku
Mengapa terlambat cintamu telah termiliki
Sedang diriku dengan dia tak begitu cinta

Mengapa yang lain bisa
Mendua dengan mudahnya
Namun kita terbelenggu
Dalam ikatan tanpa cinta

Reff:
Atas nama cinta
Hati ini tak mungkin terbagi
Sampai nanti bila aku mati
Cinta ini hanya untuk engkau
Atas nama cinta
Kurelakan jalanku merana
Asal engkau akhirnya denganku
Kubersumpah atas nama cinta

Mengapa yang lain bisa
Mendua dengan mudahnya
Namun kita terbelenggu
Dalam ikatan tanpa cinta

P/s : Ntah napa on da way g opis td, aku layan lagu ni kat HotFM...Fuh, touching sungguh...Sempena bulan qorban ini, PENGORBANAN KU ATAS NAMA CINTA !!! sob sob sob...

6 comments:

masviona said...

Pengorbanan itu sesungguhnya mmg sukar utk kita lakukan tapi insyaAllah ada "sesuatu" yg lebih besar n indah yg menanti kita sekiranya kita ikhlas melakukan pengorbanan tersebut...:)...peace.

Khas Lysha said...

berkorban demi cinta tu.. naper yg feeling sangat nie.. alahai.. ni yg ada rasa mcm nak feeling gak la.. dah la cuaca pon ala2 syahdu kan,..

Ada Ayrissa said...

masviona : huhu....insyaAllah..segalnya pasti ader hikmah yg menanti!!!

khas lysha : tuhla pasal..cuaca cam gini mmg sesuei melayan perasaaaannnn...

Nurmala said...

wak!!!!!1
lirik lagu ni cam cinta terbahagi 2 jer??

Ada Ayrissa said...

hehehhe..bkn terbhagi 2, terbhagi 5 la mala..bleh?hahahhaha....

*ayu* said...

my fav song!
alahai...