Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

23 December 2008

< Tentang AKU & KAMU >

Tag Dari Cik Yatt & Cik Ady : Tag nie kena cerita perihal org yg mengetag & diri yang di tag...

1) 10 Perihal Tentang Cik Yatt :
- Seorg yg nampak lemah gemalai dr luaran tp seorg yg keras hati/garang sebenarnya...
- Cun siotttt minah nih..tp sori, not available !!!
- Wife kpd Kimi & Mummy kpd Haris...
- Seorg yg baik hati dan suka tolong org selagi termampu...
- Frenly dan agak 'kakak2'...
- Kalau jual muka dia kat TV ke majalah ke confirm laku aku rasa...ekekekek
- Teman sejiwaan dan segilaan aku...
- Org 'karen'..muehehehhe
- Org Peghokkkk....ate kamu nih...Hahahah
- Setia bersama 'sang kancil'...hihihihi

2) 10 Perihal Tentang Cik Ady :
- Seorg yg sgt chomel dan hensem... kembang la tu cik ady..
- Sgt2 baik hati...
- Jua teman sejiwaan dan segilaan aku..
- "husband tipu2" aku masa kat Putrajaya dolu..hehehhe..lawaks
- Terrer masak korang tau..
- Kemana jua bersama dgn 'viva' forever dia tu...
- Pak andam...dia make-up cantek woooo...
- Seorg yg menghormati org tua dan org muda..hehehhe
- Dia jua seorg yg penuh misteriiii....
- Sahabat susah & senangku..TQVM Cik Ady atas segalanyaa...muaaahxxx

3) 10 Perihal Tentang Aku pulak :
- Anak sulung dan tunggal pompuan dlm family
- Wife to Mr. Zairezal & Mama to Nur Ayrissa Zairezal
- Seorg yg sgt 'sweet'... :- P
- Tinggi & beso cam gajoh....huahuahuahua
- Seorg yg sgt takut pada RISIKO..
- Seorg yg susah nak buat keputusan..
- Seorg yg sgt2 tabah menghadapi segala dugaan Allah...
- S.E.M.P.O.I
- Slumber & Brutal
- Seorg yg terlalu menghargai seseorg dlm hidup dia...

Thats all from me for u...Aku xnak tag sesapa dahhh..Huhu..Bubaiii..

3 comments:

Khas Lysha said...

rajinnyer buat tag,.. akk byk yg terhutang tak tau la biler nak settle.. hu hu

Ada Ayrissa said...

kerna terpaksa..huhu

Baby Tiger said...

huhuhu ada..akhirnya kau wat gak tag tu!! hahahahahah