Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

22 April 2009

AWARD FROM CIK ANIM : Aku Bangga Menjadi Wanita


Syarat2 menerima award ini:
1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
2. Copy badge sebagai award anda
3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan
4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda

Hahaha...dah tentu jantina aku perempuan kalo aku lelaki mesti Cik Anim x bg award ni kat aku kan? Kui3...7 sebab kenapa aku bangga menjadi perempuan aka wanita aka girl aka woman dll adalah :

1st - Golongan hawa paling senang nak masuk syurga. Tp harus diingat, golongan kita juga adalah golongan yg paling ramai masuk neraka. Fikir-fikirkanlah...

2nd - Aku berpeluang dan dpt merasai kenikmatan melahirkan zuriat. Alhamdulillah...

3rd - Wanita adalah kuasa yg bisa melemahkan lelaki & kita juga kekuatan kpd kaum Adam. MAN CAN'T LIVE WITHOUT WOMAN!!! Setuju??? Heheheh...

4th - Sbb boleh melawo dan menjadi diri lebih anggun daripada biasa...Muehehehe. Kalo lelaki mana bleh touch up2 make up ke pakai gaun ke kan?

5th - Tangan yg menghayun buaian bisa menggegarkan duniaaaaaaaaaaa !!! Jgn sangka kami lemah yer lelaki..

6th - Kalo pergi mana2 atau buat apa2 mesti org akan kata "Ladies 1st..." Hehehe...

7th - Dan sbb yg terakhir ialah wanita adalah makhluk ciptaan Allah yg penuh keistimewaan. Istimewa tang mana, hanya kita dan mereka2 yg rapat dgn kita jer boleh menilai...x gitu???


So dengan ini, aku memberikan award ini kpd GF2 aku di bawah :

- Kak Masviona

- Zieha

- Arween

- Ayu

- Mama Aqish

- Mak Atie

5 comments:

zieha said...

thank u so much..muahhss, suka sgt award nie sbb kita bangga jadi wanita..hehehe

Ada Ayrissa said...

same2....

aku lah arween said...

terharu dpt award tao
hehehehe

arnirina said...

yup..ladies 1st..bukan ladybird..kekeke

Ada Ayrissa said...

kak arnirina,
ntah napa kita xleh view blog akak, kak nisah n alang..

blog kak arnirina kuar header jer..isi2 bwh tu tarak..huhu