Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

24 April 2009

Friday Bluesss.....


Actually as usual, Friday is a relax day...Hahaha!!! Nak buat kojer2 kat opis ni sgtlah berchenta korang tahu x??? Huhu...Apalah kita ni, org hari Jumaat lah nak wat pahala byk2. Ni takkk....So, di keboringan dan kemalasan aku hari ni, aku sajer jerlah membelek fotopages aku itu. Dan melekat pulak kat album majlis cukur jambul Ayrissa setahun yg lepas. Xder apa yg menarik pong. Oklah, aktiviti esok shopping & prepare utk majlis tahlil arwah wan pd hari Ahadnya. X jadi buat hari Sabtu. Jemputlah datang yer...Hepi weekend semuaaa !!! Byeeee...

8 comments:

zue @ annaleeya said...

alahai... veri the gud gerl la.. x mragam erk masa ckur jmbul tu? cute jer erkk..

Ada Ayrissa said...

huhu..maunya x meragam kak zue..
dia start meragam time org usung dia nak cukur jambul tu laa...dia rimas agaknya org kerumun...

masviona said...

besar jer nmpk irish masa ckr nih....buat masa umur brape bulan tuh

zieha said...

tengok2,belek2 gambo lama mmg besh..banyak kenangan ooooo

adha said...

ada, bg emel add bole.. kita nk emel pasal CD tu... leave kat shoutbox kat kedai ek... TQ

Khas Lysha said...

hepi wiken ada,,..

zino said...

semuga majlis berjalan lancar.. amin

Ada Ayrissa said...

masviona : time tu, iris umor 2 bln...

zieha : a'ah...kenangan kan?