Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

27 April 2009

Perjumpaan KPPA Bersama PT(Kesetiausahaan)

- Gambar sekadar hiasan...kui3 -


Salam Isnin semua...

Erm...punyalah malas hari ni nak poi kojer. Tp apakan daya, tanggungjawab perlu dilaksanakan. Kepada semua P.A2 yg berkhidmat dgn government of M'sia, korang ader dpt surat x berkenaan dgn perkara di atas??? InsyaAllah, kalo xder aral, aku dan P.A2 lain di opis ni akan ke sana utk menghadiri majlis tersebut. Sesiapa yg masih belom dpt info berkenaan dgn sesi tu, korang leh dptkan surat edarannya di sini (atau leh p kat website JPA). Tp pastikan korang contact dgn kementerian korang dulu utk pencalonan peserta yer? Muhh ler beramei2 kiter wat reunion. Hehehe...almaklumlah kojer gomen, kalo nak celebrate secretary week di hotel2 xder maknanyaaaaaaaaaaaaa...Melainkan kalo korang dpt bos2 yg baik hati nak belanja korang. Nak kuarkan duit sendiri jgn harapppppp. Huhu...so, jutaan terima kasih jugak diucapkan kpd KPPA atas usaha meraikan kami nih. At least kitaorg dpt gak berkumpul, berkenalan dan berkongsi pengalaman dgn PA2 di seluruh M'sia. X gitu PA2??? Hehehehe.......bestt woo sekali sekala dpt bersua cam gitu...Okeh, adiosss....c yaaaa !!!


P/s : InsyaAllah, kalo sempat aku singgah la kejap opis lama...rinduuuuuu!!!

11 comments:

ummiaqeef said...

aku pung g gok..kalau xde aral melintang leh le kite jupe ek..

Diana Din said...

aku jgk x pi sbb surat di hantar ke KKR, so org2 JKR ni terpinggir...huhu

Ada Ayrissa said...

ummiaqeef : ok bett, insyaAllah kita jmpa nnt..

diana din : iskkk kkr nihhh....mesti amik org dia jer tu...comtohilah MOH...huhu

masviona said...

wah bestnya.....:)

ada org nak watkan party..:)

arnirina said...

best jadi PA eekk..

zieha said...

yuhooo..ada..PA yek..office mana tu? k.zieha amik ada as my PA leh..heheheh:p

lily lotus said...

selamat bergumbira yer...

Ada Ayrissa said...

masviona : huhu....x tahu la best ke x..

arnirina : x besttttttt la kakkkk..huhu

zieha : kak zieha, kiter kat wisma..tingkat 12..kesihatan..heheh

lily lotus : huhu..tq...

ummiaqeef said...

ada..
no fon ko yg lame ke? bg aku no fon ko?

ala..ciannye diey..bukan ke dier bg jabatan gak skit..kementerian aku 4 org je dpt..lg 6 org bg kat jab/agensi..

zino said...

oops.. PA zino tak ada pulak menyebut hehe

*ayu* said...

yang penting dihargai..barulah ada motivation skets kan?