Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

07 April 2009

BABY CUTE CONTEST...

Apa yg menarik tentang Nur Ayrissa a.k.a Iris ?

Iris lah permata hati mama & ayah!!! Senyuman dan gelak tawa Iris penawar segala kedukaan dihati mama & ayahmu ini. Keletah Iris begitu menghiburkan mama & ayah terutama bila Iris menyanyi (dlm versi Iris), meminta makanan dgn menyebut "nak, mamam..", bermain bola sambil menjerit "Goalllll...", mencium tangan mama & ayah (bersalam), mencium pipi mama & ayah dgn bunyikan "muaah..." dan lain-lain lagi lah...Oh lupa, Iris juga sgt suka ber-SHUFFLE tau? Hehehe...Wajah Iris yg sgt manis bila tersenyum dan aksi Iris yg manja juga sgt2 meruntun jiwa mama & ayah. Iris lah kekuatan hidup mama & ayah dan melengkapkan kebahagiaan kami. Mama & ayah sayang bangat sama Iris. Uummmuuuahh...

Mengapa Iris layak menjadi pemenang Baby Cute Contest ?

Iris layak menjadi pemenang sebab Iris mampu menghiburkan sesiapa jua yg bermesra dgn dia. W'pon dia agak jual mahal bila bersua dgn org yg tidak dikenali, tp kalo kena dgn gaya, dia akan mengutumkan senyuman yg bisa mencairkan sesiapa jua yg memandang. Hahahah...

P/s : Entry nih special utk Baby Cute Contest kat blog damiaqish ni. So, oleh kerana Iris tu kategori baby lg, aku pong sajer jer la suka suki bak kata Bett. Hehehe...jom ar mama2, ibu2, mummy2, mak2, ummi2 joing. Menang ke kalah ke x penting. Yg penting leh merapatkan hubungan sesama kita tul x? Bg aku, semua baby2 kat dunia ni CUTE !!! xder pon yg x cute...kan ???

13 comments:

Baby Tiger said...

kau patut tulis : iris suka shuffle! haha!!

Ada Ayrissa said...
This comment has been removed by the author.
Ada Ayrissa said...

a'ah ek..
jap..edit balik ar..mueheheh
sosial anak aku...hahahha

Mama_Aqish said...

Thankz masuk contest kita...tunggu pengumuman pemenang ek

Ada Ayrissa said...

no prob!

zino said...

cute nya baby tu..

tHrEE oF us said...

good luck ayrissa!! =]

ummiaqeef said...

ada..ko nak x leg warmer utk ayris?

lily lotus said...

ya betul! semua baby cute...apepun all the best

Ada Ayrissa said...

three of us : TQ...

ummiaqeef : menatang menda tu bett?huhu

lily lotus : yeszaa...toche sis lily..ekekkek

ummiaqeef said...

ala2 cam legging gak..nak tgk pict bg emel..

Noy said...

as salam..salam perkenalan all the way from Brunei Darussalam..Join BB contest gak ker?My lil Darwish pun..All the best..;)

Ada Ayrissa said...

Noy : Wow, blogger from Brunei...
tq coz drop by here...all da best to u too ;-)