Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

08 April 2009

SPECIAL ENTRY : Ku Telah Berjanji...


Ku Telah Berjanji :

Kita...telah lama bersama
Mengharungi hidup yang indah
Kata...pelbagai telah diungkap
Menjadi saksi hidup kita...

Telah menjadi kewajipanku
Tunaikan janji kita dahulu...

Sumpahku, hanya dirimu...hanya cintamu
Hanya janjimu yang tetap ku sanjung
Ke akhir hayatku, seumur hidupku
Akanku kotakan semua janjiku...

Hanyalah untukmu wahai kekasihku
Kan ku membahagiakanmu seluruh hidupku
Segala ragaku, akan ku serahkan
Hanyalah untukmu...duhai kekasihku...

Dan tak perlulah dikau ragui
Sedalam mana cintaku...

Dan, bantulah aku wahai kekasihku
Demi mempertahankan kisah cinta kita
Segala dugaan yang hebat mendatang
Anggaplah itu ujian dariNya Yang Maha Esa...

P/s : Ini adalah lirik lagu ciptaan Cik Abg Chomel utkku masa zaman bercintan dolu..Sgt indah okeyyyy bila Cik Abg Chomel nyanyikan lagu ni di depanku sambil memetik gitar. Terharu aku sampai nak nangessss. Seriyesss...To my beloved hasben, "Dah lama sgt x dgr abg mainkan lagu nih...mainlah balikkk....Hehehe..." Kenangan mengusik jiwa sungguh...i lap u.... :P :P :P (Psstt2..korang nak tahu, aku terjumpa lipatan kertas lirik nih dlm wallet Cik Abg Chomel tau? Iris main wallet ayah dia pastu kirai2kan segala menda dlm tu. Kui3...Shuhhhsss, jgn bgtau Cik Abg Chomel tau? Hihihi )

12 comments:

Baby Tiger said...

waceh waceh... kemain lagik semenjak dua menjak balik honeymoon kan...

Anonymous said...

hahahahahahhaahahahahahahah
hahahahahahahahaha
hahahahahahahhaahhaahahahah
hahah..hampeh ko nim...
hahahhahhahahahahahaha
hahahahahahhahaha

Ada Ayrissa said...

uikkk...
si pencipta lirik cam confuse lak betol ke dia yg tulis lirik tuh?
aku rasa betol....
kalo dia confuse aku 10x confuse...
hahhahahha...
ntah2 dia cilok mana2 lirik x?
kuang kuang kuang..
cer trace ader x lirik lagu tu masuk mesia...
wakakakkaka...

Diana Din said...

cer ko suh ejack main balik lagu tu, dia tau ker dop... kalo tau sah dia yg cipta... haha... giler babas punya romantik che abg chomel mu...

Ada Ayrissa said...

tuh ar...nnt aku cuba try test...
mesti dah hilang skill punyaaa...
hahhahah....

zino said...

irama rock ke keroncong ke apa tu hehe semuga kekal bahagia..

Khas Lysha said...

waduh.. romantis sungguh liriknyer.. ;)

Ada Ayrissa said...

jiwangggggg...hahahhaha

aku lah arween said...

ada
sweetnyer
isshhh

mama danial said...

ala........so sweet...
psstt..ye ke nk bagi kat adda tu....kah..kahhh....hasutan...

Ada Ayrissa said...

hahahha...
kak ty jelesssssssssssssssss.....
bweeekkkk :P

mia said...

x sangka abgku itu seorang yang jiwang!! tp mase sekolah dulu mmg dia ade tulis lirik2 lagu pun kak ada,hehhee