Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

09 April 2009

TAG FROM BETT : Photofunia


1st, download your favourite photo using effects at PhotoFunia

1) Do you think you are HOT?
- Of course...hahaha...hot la sgtttt...

2) Why do you like this picture?
- Ntah...sbb aku rasa cam shantek jerkkk gmbo tuh. Muhehehehe... :- P

3) When was the last time you ate pizza?
- Lama giler dah x mkn, seingat aku last mkn bln Dec'08 or Jan'09 kot...huhu

4) The last song you listen to?
- Rendang x berbuah by Hattan...syahdu lagu nih. Huhu...

5) What are you doing right now besides this?
- Rekod surat masuk... (naik muak dah aku menengok surat nih...)

6) What name u prefer besides yours?
- Ariana...Hehehe...but still start with "A" okeyyyyyy.. :P

7) People to tag :
- Kak Nisah
- Zana
- Nurmala
- Khas Lysha
- Arween

8) Who is no.1?
- Senior masa sekolah rendah doluuu...dan kakak kpd my classmate masa darjah 6 - Alang..

9) No.3 is having relationship with?
- Rakan blogger yg sgt cute & chomel...

10) Say something about no.5?
- Rakan blogger jugak...dan serasa aku minah nih pong study kat poli dulu. Poly PD kan? dan jawatan dia jugak sama dgn aku kalo x silap - P. A :)

11) How about no.4?
- Rakan blogger jugak...dan biras kpd x-ofismate aku dulu - Hajar...

12) Who is no.2?
- My schoolmate masa kat Afzan dulu. Dan skarang kami jd ofismate plak. Hehehe...


Sekian... :- P

8 comments:

nisa shari said...

wahhh...akukah senior ittew..hehehe

nanti kaknisah buat yea...

Khas Lysha said...

adoi.. kena tag ker?.. hmm nnt akk settlekan yer.. tp tak tau biler ekekekek..

miz_ain said...

wah da..ko berjaya menukar setiap hari ni...jeles aku...

Ada Ayrissa said...

hahahaha...
tuh ar..
aku dok menahan jari2 aku nih drp mengelick semua layout2 tuh..huhu..

aku lah arween said...

puan dh siap
hehehehe

akan dipublish jam 3 ptg
muahahaha

Ada Ayrissa said...

tq ween..
hihihi...

rayyan said...

ada ni aku la aku dapat blog hang dari yanti.....comel la anak hang. aku dah join jadi member kau ape2 kau buka la blog aku...maaf la kalau tak gempak mcm kau...kkkkkkkk

Andrew P. said...

Terima kasih, aku suka Photofunia. Kemarin saya menemukan layanan lain di mana kita bisa mengedit foto-foto kami: PicJoke - gambar lucu itu memiliki banyak efek foto.